USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На ремонт дороги Луцьк-Львів накопичили 93 мільйони гривень

7 Грудня 2015 13:14
Використати кошти перевиконання показників надходження митних платежів планують на ремонт автошляху Луцьк-Львів.

Про це йшлося під час оперативної наради в голови облдержадміністрації 7 грудня.

Начальник Головного управління ДФС у Волинській області Олександр Юристовський повідомив, що за 11 місяців цього року бюджети усіх рівнів області поповнилися на 2,8 мільярда гривень (на 42% більше, ніж за аналогічний період минулого року) за рахунок платежів, які адмініструються органами ДФС. Загальний фонд державного бюджету становив 1,3 мільярда гривень. Волинська митниця за 11 місяців забезпечила надходження майже 4,3 мільярда гривень митних платежів. У листопаді надійшло майже 480 мільйонів гривень митних платежів з перевиконанням доведеного індикативу на 124,9%. Від перевиконання індикативу митних платежів за листопад на ремонт доріг загальнодержавного значення спрямовують 46,5 мільйона гривень.

Очікувані надходження до місцевих бюджетів у грудні становлять 135,5 мільйона гривень.

Своєю чергою, голова облдержадміністрації Володимир Гунчик повідомив, що на спецрахунку ОДА сконцентрували понад 93 мільйони гривень на інфраструктурний проект щодо ремонту автодороги Луцьк-Львів із залученням коштів митниці. Він просив Державну службу автодоріг продовжити роботу, пов’язану з підготовкою проведення тендеру.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 7 Грудня 2015 14:41
Cкільки ж тоді вкрадено за 25 років, якщо з урахуванням вкраденого, у листопаді надійшло стільки митних платежів. І це тільки одна митниця!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus