USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

На органи управління у Луцьку в 2015 році витрачатимуть більше

23 Січня 2015 17:29
Видатки на органи місцевого самоврядування у Луцьку цьогоріч планують збільшити.

Про це йшлося під час розширеного засідання постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 23 січня.

Відповідно до проекту міського бюджету видатки загального фонду на утримання органів місцевого самоврядування у 2015 році становлять 35,68 мільйона гривень. Видатки на оплату праці з нарахуваннями становлять 56,949 мільйона гривень. Значну частину видатків на заробітну плату становить індексація у зв’язку з останнім підвищенням посадових окладів по органах місцевого самоврядування у лютому 2008 року.

Чому у проекті міського бюджету на 2015 рік збільшилися видатки на органи місцевого самоврядування, поцікавився в начальника управління фінансів та бюджету депутат Луцької міської ради Роман Бондарук.

Начальник управління Лілія Єлова відповіла, що фонд оплати праці в органах управління збільшився на 7,5%, водночас, якщо торік на енергоносії витрачали 1,734 мільйона гривень, у поточному році планують витратити 2,856 мільйона гривень.
Також вона зауважила, що серед видатків на утримання органів місцевого самоврядування передбачено 340 тисяч гривень на співфінансування з надання адміністративних послуг та сплату членських внесків в асоціаціях міст України, «Енергоефективні міста України» та «Шлях Гедиміновичів».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
дідо Показати IP 23 Січня 2015 17:45
Де скорочення? Знову бютівсько-свободівськаа мафія працевлаштовує безробітних.
... Показати IP 23 Січня 2015 19:51
а з учителів знімають 20 відсотків платні......
зверніть увагу Показати IP 23 Січня 2015 22:02
Досить за тих вчителів молитися, їм і так понаставляли надбавок за все, а про якість освіти в школах в останні роки взагалі говорити не хочеться. Вчителі перейшли на комерційну основу і кожен, не пропонує, а нав'язує свої платні заняття дітям. Тепер лікарі, без грошей до них взагалі не ходи, або ти йдеш до них на платний прийом, або понаписують тобі ліків, скажуть де купити і в якій аптеці - одним словом самі підприємці і торгові агенти.
Корінний лучанин Показати IP 23 Січня 2015 22:39
Пані Наталія Яресько і Яценюк заявили про скорочення 20% працівників з органів виконавчої влади по УКРАЇНІ . Напевно ніхто нікого не збирається СКОРОЧУВАТИ , а зменшення видатків проведуть за рахунок інших статей витрат. ЧИНОВНИЧИЙ БЮРОКРАТИЧНИЙ АПАРАТ НЕ МОЖЕ БОРОТИСЬ САМ ІЗ СОБОЮ! Коли відбувавався МАЙДАН та РЕВОЛЮЦІЯ ГІДНОСТІ вони не висовувались та швиденько поміняли КАРТУЗИ і КУЛЯ В ЛОБ теж. Коли ця ХВИЛЯ ЦУНАМІ пройшла , знову підняли голови . Оцю МІМІКРІЮ не можна не помітити! А 3% із бюджетної сфери ,яким чином будуть виконуватись? Вже неважко здогадатись- ЦЕ ЛЯЖЕ НА ПЛЕЧІ НАРОДУ, ОТИХ САМИХ ПЛАТНИКІВ ПОДАТКІВ! ДОХІДНА ЧАСТИНА БЮДЖЕТУ БУДЕ НАПОВНЮВАТИСЬ всіма можливими способами : різними податками місцевого значення( можна сміло робити перелік їх, те що в слух не говориться , але вирішується місцевою владою ).

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus