USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На проїзні для дітей-переселенців у Луцьку виділили кошти

1 Жовтня 2014 10:54
Діти переселенців шкільного віку їздитимуть тролейбусами міста безплатно.

Про це стало відомо під час засідання міськвиконкому сьогодні, 1 жовтня.

Очільник міського управління освіти Олег Гребенюк повідомив, що для того, аби забезпечити проїзними квитками дітей, які переїхали до Луцька з Криму та Сходу України, необхідно до кінця року виділити 16,1 тисячі гривень.

З його слів, принцип соціальної рівності зберігається. Адже ці діти з незалежних від них причин відірвані від своїх домівок і поки що не можуть туди повернутися. Ці 16 тисяч гривень спрямують на закупівлю проїзних квитків для використовування у тролейбусах міста. Адже чимало дітей живуть далеко від навчальних закладів, де здобувають освіту. Зокрема, чимало виявили бажання навчатися в ЗОШ №5, де є російськомовні класи, хоч і мешкають в різних мікрорайонах міста.

Член міськвиконкому Микола Євтушин зазначив, що він особисто чув, як дитина розповідала, що жила спокійно в ДНР, і змушена була з сім’єю втікати від українських завойовників. «І ми їм виділяємо гроші на проїзд?», - поцікавився він.

Але члени міськвиконкому зазначили, що в будь-якому разі школярі – це, насамперед, діти. І те, що вони озвучують такі переконання – вина батьків, і саме з ними треба спілкуватися на такі теми. А карати дітей за батьківські переконання – не вихід.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ЛУЧАНКА Показати IP 1 Жовтня 2014 12:42
Для дітей- переселенців гроші на проїз виділяють, а для дітей - учасників АТО, коли буде безплатний проїзд??????????
До Лучанка Показати IP 1 Жовтня 2014 13:09
Правильно!!!!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus