USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Ремонт дороги «Луцьк-Львів» обіцяють завершити до 5 вересня

1 Вересня 2016 12:51
Ремонт дороги державного значення Луцьк-Радехів-Львів завершується. Так, верхній шар дороги уже поклали, приступили до завершального етапу прокладення з’їздів і усі роботи обіцяють завершити до 5 вересня поточного року.

Про це повідомляє відділ інформаційної політики Волинської облдержадміністрації.

ЧИТАТИ ЩЕ: РЕМОНТ ВОЛИНСЬКОЇ ЧАСТИНИ ДОРОГИ ЛУЦЬК-ЛЬВІВ ВДВІЧІ ДОРОЖЧИЙ

Зі слів заступника керівника з будівництва Служби автомобільних доріг у Волинській області Ншана Антоняка, не до кінця залишається вирішеною проблема руху великовагового транспорту. Відтак, потрібно підготувати пропозиції для внесення змін до чинного законодавства щодо посилення відповідальності. Зокрема, потрібно зобов’язати до сплати штрафу не лише перевізників, але й вантажовідправників.

Адже, як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, перевантажені зерном великогабаритні транспортні засоби масово курсують нещодавно відремонтованою трасою Луцьк-Львів. Тому дорогу, в яку вкладають багато коштів, не вдасться зберегти, якщо така ситуація триватиме надалі.

Крім того, на кількох ділянках траси Луцьк-Львів виявили відсутність надійної основи, через що дорога у цих місцях «попливла» через підвищене навантаження.

ЧИТАТИ ЩЕ: ПІД НОВИМ АСФАЛЬТОМ НА ТРАСІ ЛУЦЬК-ЛЬВІВ – ОСНОВА, ЯКА НЕ ЗАТВЕРДАЄ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Юра Показати IP 1 Вересня 2016 12:54
В РАДЕХОВІ яма на ямі !!!
ВОДІЙ Показати IP 1 Вересня 2016 13:26
РАДЕХІВ ЛИШИВСЯ ЯК ПАМЯТКА ЯК БУЛО
водій2 Показати IP 1 Вересня 2016 15:46
в Радехові зробили об'їздну - 500 м зі сторони Львова та 200 м зі сторони Луцька а по середині мерва при тім що новий асфальт прокладений до Камянки а далі стара львівська дорога
громадянин Показати IP 1 Вересня 2016 17:47
По дорозі зі Стоянова на Горохів дорога яку зробили уже розлазиться. Який ремонт?!
Анонім Показати IP 2 Вересня 2016 06:36
Гроші вкрали ! Доріг не буде!!!! С*ки...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus