USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На ремонт Луцької міськради виділять більше 300 тисяч

22 Вересня 2016 14:06
Жалюзі, меблі та килимове покриття мають оновити у Луцькій міській раді. І на це все планують виділити понад 300 тисяч гривень.

Про це стало відомо під час засідання комісії з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів сьогодні, 22 вересня.

Так, на ремонт кабінетів, заміну меблів мають виділити 340 тисяч гривень. Зокрема, 63 тисячі планують витратити на килимове покриття на 3-ому поверсі міськради. Там мають постелити нові килимки, а те, що зараз там лежить – перекласти на 2-й поверх, бо на третьому «делегації приходять».

23 тисячі гривень виділять на ремонт кабінетів заступників Луцького міського голови Андрія Киці та Юрія Моклиці, і кількох кабінетів на першому поверсі, де завівся грибок.

Окрім того, хочуть замінити жалюзі в сесійній залі, бо ті що зараз - «вішались ще при Кривицькому». 25 тисяч піде на меблі для нових служб. Зокрема, в юридичному відділі меблі «ще з обкому партії». Ще 50 тисяч на меблі для їдальні, куди, зі слів працівників міськради, водять годувати делегації.

Ще 90 тисяч гривень запланували на нову електрощитову для міськради. Бо у зв’язку зі збільшенням штату в приміщенні часто зникає світло, а для того щоб встановити електрощитову треба витратити 20 тисяч гривень на енергетичний аудит.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Олексій Показати IP 22 Вересня 2016 14:22
«вішались ще при Кривицькому»??????? Заведіть у школи та лікарні де нічого вже не ремонтувалось та не обновлювалось ще задовго до Кривицького. Там, до речі, можете і делегації проводити, хай побачать як ми насправді живемо. Здоров'я та освіта (читайте майбутнє) державі не потрібне. Всі покращення в школах за рахунок батьків. З такими темпами скоро самі батьки будуть ті школи будувати. З лікарнями та пацієнтами те ж саме. Ганьба таким чиновникам та державі!
лучани Показати IP 22 Вересня 2016 14:25
Зараз не той час ,що ремонтами в кабінетах займатися. Нехай чинуші куплять білило та побілять грибок.
Анонім Показати IP 22 Вересня 2016 14:33
Ну просто капець. На свої ремонти вони знаходять гроші. А в школах ремонти, і харчування і все інше, книжки і пішло поїхало немає кінця краю тому всьому, то в них немає. Хоч би на щось виділили. З харчуванням допомогли б наприклад.
лучанка Показати IP 22 Вересня 2016 14:38
А депутати як батьки у школі зложилися і поремонтували. Дивлячись на ваші декларації майте совість. Тим більше туди люди не ходять а ходять в Центр обслуговування.
оце так Показати IP 22 Вересня 2016 14:40
В школі і в садочку все роблять батьки за свої кошти, а тут бачите виділяється з бюджету. То хайбе депутати і чиновники зі своїх доходів скинулися зробили ремонт і поміняли меблі і все інше!!!!! Абсурд!!!!
Олексій Показати IP 22 Вересня 2016 15:01
"у зв’язку зі збільшенням штату" теж порадувало. У країні війна, і без того скорочується кількість населення, підприємства закриваються, а чиновники роздувають свій апарат та тупо проїдають бюджетні кошти, займаючись банальним накопиченням папірців та ускладненням життя пересічним громадянам. Про хабарі та побори тих, хто урвав більш-менш "жирненьку" посаду, взагалі мовчу. Куди ми котимось?
Лучанка Показати IP 22 Вересня 2016 15:02
Шо, опять?!
лучанка Показати IP 22 Вересня 2016 15:04
дітям в школу підручники

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus