USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На розвиток волинського спорту просять півмільйона гривень

6 Серпня 2015 21:00
Кошти від перевиконання обласного бюджету просять використати для підтримки спортивних установ та проведення змагань.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії обласної ради з питань освіти, науки, інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку, сім’ї, молоді, спорту та туризму 6 серпня. Депутати розглянули пропозиції щодо розподілу коштів від перевиконання обласного бюджету.

Як повідомив заступник начальника відділу з питань фізичної культури та спорту ОДА Ігор Дмитришин, 540 тисяч гривень, що виділятимуть на підтримку установ, клубів, товариств, федерацій та проведення фізкультурно-спортивних заходів, пропонується розподілити наступним чином: виділити 227 тисяч гривень на придбання спортивного інвентарю, проведення навчально-тренувальних зборів, оплати оренди приміщення для ДЮСШ, які до 1 січня цього року фінансувалися з видатків Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності (у тому числі, на фінансову підтримку ДЮСШ «Юний динамівець» виділити 187 тисяч гривень); 150 тисяч – для забезпечення проведення навчально-тренувальних зборів з підготовки до чемпіонатів, кубків України тощо; 130 тисяч – для організації та проведення обласних змагань, проведення навчально-тренувальних зборів обласними федераціями з видів спорту; 27 тисяч – для організації та проведення обласних спортивно-масових заходів.

Посадовець наголосив, що цьогоріч значно збільшилися витрати на проїзд та проживання волинських спортсменів, а кошти виділялися майже такі ж самі, як торік. Отже, представників видів спорту, які приносять високі результати, управління не може відрядити на змагання, оскільки коштів постійно не вистачає.

Члени комісії підтримали пропозицію. Остаточне рішення щодо використання коштів ухвалюватимуть під час сесії облради 14 серпня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
сраный луцк Показати IP 6 Серпня 2015 21:22
О,гого,а зачем ,вы не крадите,не умеете зарабатывать,аренды у вас вкарманы идут,часстоит 400гривень,и где деньги,игора едь на польшу вози сиареты и будутденьги,а не в саунах писюльки парить.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus