USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.45 39.85
  • PLN 9.70 9.86

На що в Луцьку витратять 40 мільйонів субвенцій

7 Лютого 2014 12:24
Субвенції, надані на соціально-економічний розвиток міста, розподілили.

Про це стало відомо під час позачергової 53-ї сесії міськради сьогодні, 7 лютого.

Нагадаємо, 40 мільйонів субвенцій зі столиці місто отримало завдяки клопотанню народного депутата Ігоря Палиці, - йшлося під час засідання виконкому 30 січня. Ці 40 мільйонів гривень – складова частина бюджету розвитку міста. Всього бюджет розвитку складає 80 мільйонів, а субвенцію в 40 мільйонів, зі слів міського голови Миколи Романюка, виділили завдяки роботі обранця.

Сьогодні ж, зі слів начальника фінансового управління міськради Лілії Єлової, 40 мільйонів гривень спрямують на ремонти соціальних об’єктів. Відремонтують Палац учнівського молоді, дошкільний навчальний заклад на вулиці Чехова, художню школу, ДЮСШ, а також сталевий водогін на вулиці Дубнівській.

Зауважимо, Волинь з державного бюджету отримала 130 мільйонів цільових субвенцій на соціально-економічний розвиток. З них 40 мільйонів має отримати Луцьк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
укр. Показати IP 7 Лютого 2014 12:55
Питання до" мудрих" лучан.А що зробив для міста народний депутат Вітів?Може вибив кошти на пам.ятник Бандері? Чи знову будете проклинати Палицю за те. що співпрацює з урядом для блага лучан?
вол. до укр. Показати IP 7 Лютого 2014 14:15
якби Вітів і вибив кошти на пам'ятник Бандері,то цього пам'ятника теж не було б.Люди не вірять,що Вітів не плотить за різні акції які проводить Свобода.Але це стовідсоткова правда!В Вітіва ніколи немає грошей,коли мова заходить про гроші,а бувають моменти,що часом шарить по кишенях,то з кожної витягне жменями то по сто, то по двісті гривень,не кажучи вже про дріб'язок.Для Вітіва гроші,як для кота сметана.Якщо комунальники не приберуть цей постамент,то він буде так і стояти поки не розвалиться,але пам'ятника там не буде.Розумні грошей не дадуть,а з дурнів що можна взяти?
він Показати IP 7 Лютого 2014 16:35
а чому нічого не дали на школу в 55мкр знов довгобуд

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus