USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На території луцької музичної школи прижилися безпритульні?

27 Грудня 2013 13:00
Музична школа № 1 не хоче здавати в оренду одне із закинутих своїх приміщень і пропонує повернути його місту.

Про це стало відомо під час другого пленарного засідання 51 чергової сесії міськради сьогодні, 27 грудня.

Депутати розглянули питання про повернення в комунальну власність нежитлового приміщення на вулиці Кривий Вал, 13. Йдеться про прибудову до котельні, яка перебуває на балансі Луцької музичної школи № 1.

Зі слів начальника відділу управління майном міської комунальної власності Алли Грабко, колектив школи на зборах вирішив, що приміщення варто передати у відомство міськвиконкому, а не здавати в оренду від імені школи. Адже школа це приміщення не використовує, воно пустує і руйнується, а здавати в оренду навчальний заклад не хоче.

«Чому колектив не проголосував надати в оренду, мені не відомо. Є протокольне рішення зборів колективу – передати виконкому», - зауважила посадовець.

Як повідомив заступник міського голови Святослав Кравчук, це приміщення більше 10 років не використовується.

«Приміщення після реконструкції вільне. Якщо школа здаватиме в оренду, то гроші все одно будуть йти міському бюджету, а школі це черговий головний біль. Зараз це приміщення в жахливому стані. Туди ходять бомжі, зробили з нього туалет, все обмальоване. Цю зиму воно ще відстоїть, але всередині будуть страшні стіни, а згодом воно розвалиться», - розповів посадовець.

Утім, депутат Богдан Шиба висловив думку, що відчужувати це приміщення від музичної школи не варто.

Свого часу в тій школі частина майна була незаконно приватизована, тому депутати попереднього скликання ради передали всі приміщення на баланс школи, щоб ніхто їх не міг приватизувати, а міській раді не довелося згодом реприватизовувати», - вважає депутат.

Відтак, це питання не набрало необхідної кількості голосів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 27 Грудня 2013 13:59
що за посилання в rss (pipes.yahoo)
Хвєдя Показати IP 27 Грудня 2013 14:00
І сам не гам, і комусь не дам!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus