USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На «Укрпошті» Волині планують скорочення

20 Липня 2015 18:15
У Волинській дирекції «Укрпошти» заплановане скорочення штату.

Про це йшлося під час відеоселекторної наради голови облдержадміністрації сьогодні, 20-го липня.

Виконувач обов’язків директора Волинської дирекції УДППЗ «Укрпошта» Олег Гавришків повідомив, що на підприємстві працює майже 2400 людей і зарплата у них вище середньої.

«Віднедавна на підприємстві працює семеро внутрішньо переміщених осіб із сходу України. Зарплата кожного штатного працівника становить 1734 гривні, її виплачуємо вчасно. Втім, цього року у нас заплановане скорочення штату на 10%. Це не означає, що всіх звільнимо, адже будуть і ті люди, кого переведемо на інші посади», - поінформував Гавришків.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що переселенці на Волині - одні з кращих працівників. Також із пошуком роботи людям, які через неоголошену війну втратили свої домівки, допомагають самі ж внутрішньо переміщені особи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
опа Показати IP 20 Липня 2015 22:31
Ви б замів і **ровників деяких скоротили, то був-би толк і економія суттєва.
балакун Показати IP 20 Липня 2015 22:33
Нова пошта в захваті від ваших "реформ".
Булька Показати IP 20 Липня 2015 23:06
найпершіш треба скоротити самого Гавришківа, цей долбой_б розвалить пошту повністю. Нехай розкаже яка в нього зарплата і у замів його, і скільки він має попри зарплати, і скільки бере взяток від поставщиків макарон, кубаси і іншого непотрібу який продає персіонерам через поштарок. Залигався уже з Забіякою і травить людей. Для нього головне торговля, а поштові справи йому байдужі бо там немає навару. Зібрав біля себе банду, яка не знає поштову справу і керує в перервах між гулянками, а на роботу прибуває як добре виспиться під обід, попють кофе і знов байдикують, отак керує типеришній начальник і його посіпаки.
ага до Булька Показати IP 21 Липня 2015 12:17
Попередник - Кравчук - такий же, а то й гірший, таким себе царем-і-богом відчував, що просто жесть. Вся та сама х**ня була на пошті і раніше: дирекція лизала зади керовнікам в києві, мутні тендери (як в києві по продажам всякого хлама на відділеннях по областям і районам, так і тут - та ж сама історія про касові апарати). Наразі пошта виживає в основному через передплатників та пенсіонерів. Щойно банки підсуєтяться та підгребуть пенсіонерів, а більшість видань безпроблемно перейде на електронне оформлення передплат - труба пошті як такій, Єдине, що від неї лишиться - магазинчики по селам. І це сумно.. Стосовно рядових працівників - операторів і листонош: на деяких відділеннях в луцьку хами ще ті працюють, але все ж більше адекватних. І їм не позаздриш - зарплати не очень (хай новий шеф про середнь не п..), преміальні не виплачують, начальство план требує, на горбу по суті сунеш ту ж ковбасу, яка по таким цінам нікому не тре - велосипеди по луцьку практично не видавали, по районам трохи краща ситуація.
Бульба до ага до ага Показати IP 23 Липня 2015 01:33
Не згадуйте тут Кравчука, може людські якості в нього були не завжди ахті, проте він професіонал своєї справи, з досвідом роботи і розумів проблеми, але не завжди міг в силу суб'єктивних причин їх вирішити. Теперішній начальник людьськими якостями в гіршу сторону значно перевищує свого попередника (принизливе ставлення до працівників, хамство, пихатість, вседозволеність, бездарність у керівництві), до того ж і профан у поштовій справі. Увагу приділяє лише торгівлі, а все інше - поштове йому не цікаве. Не вміє працювати сам і не може організувати роботу колективу, одні шарахання, нервові незрозумілі вказівки, необґрунтовані вольові рішення, самоусунення від вирішення проблем. Кадри підбирає і призначає лише за умови особистої симпатії та відданості, незважаючи при цьому на досвід роботи, професіоналізм, спеціальну поштову освіту. Підлеглих, які висловлюють точку зору протилежну керівнику він залякує звільненням, скороченням, переміщенням по посаді.
Лучанка Показати IP 21 Липня 2015 11:20
Ви подивіться які умови роботи на поштових відділеннях, які самі відділення це просто жах, а працівники як працюють з 8 ранку до 9, то і до десятої години на деяких відділеннях, ніхто не думає про людей,а самі поштарі змушені розносити товари і сулити пенсіонерам і всім кому можна, це називається не пошта а виїздна торгівля, а кому в місті потрібні ці пральні, миючі, макарони воду , каву, книжки інші товари, якщо їх кожен може придбати крім пошти в любому місціі, я розумію в селі гірша доставка і то не приговір для поштарів ходити з торбами і пенсією, а на поштові відділення доводять план і хоч лусни , а ні то закладай свої гроші з зарплати якщо не продаси це, рабство а не пошта.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus