USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

На Волині переселенці допомагатимуть один одному з працевлаштуванням

14 Травня 2015 14:09
В офісі громадської організації «Переселенці Криму та Донбасу» розпочнуть прийом людей щодо їхнього працевлаштування вже з наступного тижня. Таким чином, переселенці планують частково вирішити проблему із зайнятістю вимушено переміщених осіб.

Про це йшлося під час засідання круглого столу, який організувала громадська організація «Переселенці Криму та Донбасу» з представниками інших громадських організацій та релігійних конфесій Луцька і Волинської області сьогодні, 14-го травня, в Луцьку.

Секретар ГО «Переселенці Криму та Донбасу» Аза Голощапова повідомила, що відгукнулася допомагати переселенцям із працевлаштуванням Всеукраїнська організація «Центр зайнятості вільних людей».

«Ми зрозуміли, що нові підприємства в Луцьку не відкриваються й чимало лучан теж не можуть знайти собі роботу. Тому, спасіння потопаючих – справа рук самих потопаючих. Так, зараз ми розпочнемо прийом людей у нас в офісі. Будемо консультувати переселенців щодо ринку праці, допоможемо їм пройти перекваліфікацію та знайти роботу. Запрошуємо до нас із 20-го числа», - розповідає Аза Голощапова.

Зауважимо, офіс ГО знаходиться у Луцьку за адресою: вулиця Винниченка, 67а.

Раніше в обласному центрі зайнятості говорили про те, що на Волині переселенці створюють «ризики» на ринку праці, а також про те, що переселенці - одні з кращих працівників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus