USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волинь з ініціативи нардепа виділили більше 6 мільйонів

3 Листопада 2016 19:54
Кабінет Міністрів України погодив виділення коштів на розвиток соціальних об’єктів у Волинській області. Зокрема, з ініціативи народного депутата України від УКРОПу Ірини Констанкевич, освітні заклади її 23-го виборчого округу отримають фінансування на будівництво, реконструкцію чи ремонт. А це – понад 6 мільйонів гривень, які надійдуть як субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення соціально-економічного розвитку окремих територій, - повідомили у прес-службі Волинського УКРОПу.

«6,3 мільйона гривень вдалося залучити для підтримки тих об'єктів, які мають соціальну значимість, адже стосуються інтересів і потреб багатьох волинян. Це переважно кошти, які передбачені на будівництво, ремонт, реконструкцію шкіл у Камінь-Каширському, Маневицькому, Ківерцівському районах. У результаті нашої спільної роботи разом з головою Волинської обласної ради Ігорем Палицею та командою Волинського УКРОПу, Кабінет Міністрів підтримав моє клопотання. Ми чуємо людей і працюємо для людей», – зауважила Ірина Констанкевич.

Нагадаємо, що під час виборчої кампанії Ірина Констанкевич наголошувала, що ставши нардепом, першочергово працюватиме над питанням лобіювання виділення коштів для розвитку свого округу.

Так, вже з держбюджету 2,5 мільйона гривень виділили на будівництво нової школи в Осівцях Камінь-Каширського району. Додамо, що діти тут навчаються фактично ще у приміщеннях, які колись слугували дідівськими клунями.

У Ківерцівському районі здійснять капітальний ремонт даху у гімназії (1 мільйон гривень), а районний будинок культури отримає новий автобус (1,5 мільйона гривень).

На капітальний ремонт школи, що у селі Цміни Маневицького району виділили 668,203 тисячі гривень, а на реконструкцію загальноосвітнього закладу №2 у Маневичах – 631,797 тисяч гривень.

Обов’язкова умова для внесення даних об’єктів у перелік тих, на які залучаються кошти з держбюджету, – наявність актуальної проектно-кошторисної документації.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus