USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині агітатори працюють легально і за бюджетні гроші

28 Лютого 2014 13:49
Майже 400 територіальних соціальних працівників, вакансії для яких створили 2 роки тому – офіційно агітували мешканців районів за Партію регіонів.

Про це стало відомо під час бюджетної комісії облради сьогодні, 28 лютого.

Голова комісії депутат Анатолій Грицюк зазначив, що в районах близько 400 територіальних соцпрацівників отримують кошти за те, що вони агітують за Партію регіонів.

«Ми прийняли 366 ледарів, які нічого не робили, а були агітаторами провладної партії. Ці посади сьогодні в районах. Люди на цих посадах нічого не роблять. Районні ради мають ліквідувати ці посади. Я вважаю, що ці майже 400 вакансій, за відкриття яких нас нагинали 2 роки тому, не потрібні», - каже депутат.

Оскільки ці вакансії відкриті в районах, то обласна рада не має права ліквідувати їх. Але обласна рада має звернутися до керівництва районів з цього приводу. Не зайвим, відзначають члени комісії й звернутися до Мінсоцполітики.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
ківерчанин Показати IP 28 Лютого 2014 14:20
Анатолій Петрович а як пояснити що у вашій вотчині-Ківерцях соціальними працівниками керувала дочка вашого побратима хабарника-бютівця ,а найактивнішим працівником ваш друг -косинський.МАСКУВАЛИСЬ.Почніть з них.
Волинянин Показати IP 28 Лютого 2014 14:42
відразу видно, що Грицюк нічого не знає про роботу тих працівників! пропоную йому поіхати по районам в кризові сімі та розказати, що хтось там за когось агітував!
А Показати IP 28 Лютого 2014 17:06
Дурень він і в Африці дурень. Ви хоч би розібралися, а то знову і грішне і праведне валите на папєрєдніків. Почніть з себе. Почніть з того, скільки пільговиків на Волині, скільки людей мають "групу", а працюють, їздять до Польщі і отримують державні гроші. Скільки ЛЖЕЧОРНОБИЛЬЦІВ лікуються і відпочивають за державний кошт. І скільки серед них ВАШИХ???
Рожищанин Показати IP 1 Березня 2014 22:01
І правильно! Ці створені посади абсолютно не потрібні, тому що, ніякої, по суті допомого сімям вони і не надають, а тільки перекладають бумажки з місця на місце. Так, як і координатори, які, смішно сказати, нібито варять чаї для пенсіонера. Хто ж прийде пити той чай. Тільки даремна трата державних коштів таким працівникам на зарплати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus