USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Прокурора закликають перевірити, чи полюють на Волині на зубра

5 Квітня 2018 17:07
Полювання на велетнів волинських лісів та мисливські вишки, які мали бути демонтовані відповідно до рішення екологів: перевірити, чи ліквідовані вказані недоліки у заповідній зоні лісів на Волині депутат облради закликав прокурора області.

Про це йшлося під час пленарного засідання 19 сесії Волинської облради 4 квітня.

У запиті до прокурора області та керівництва Державної екологічної служби депутат Анатолій Грицюк повідомив, що у газеті «Експрес» була публікація щодо того, що у заповідній зоні здійснюється полювання на такого велетня лісу, як волинський зубр. Окрім цього, зі слів депутата, у заповідній зоні масово стоять вишки для полювання, хоча державна екологічна інспекція розпорядилася ліквідувати ці вишки до 15 лютого. Отже, він просить прокурора дати відповідь про те, чи ліквідовані перераховані у публікації недоліки.

Депутати підтримали запит.

Нагадаємо, під час сесії з різкою критикою чинного керівництва ВОУЛМГ виступив перший заступник голови облради Олександр Пирожик.

Своєю чергою, Анатолій Грицюк звинувачував заступник голови Держлісагентства Володимира Бондаря у впровадженні корупційних схем в лісовій галузі Волині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
до Грицюка Показати IP 5 Квітня 2018 17:19
Є.....блан ти забув як сам в цуманьській пущі з 12 калибром стояв і лісники бігали чаї носили!пердун вухатий!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus