USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині чиновника-хабарника вистежували рік

1 Серпня 2014 13:30
За отримання неправомірної вигоди чиновник отримав п’ять років позбавлення волі з іспитовим терміном один рік, - повідомили у прес-службі волинської міліції.

Працівники відділу по боротьбі з економічними злочинами Волині затримали посадовця, який отримав неправомірну вигоду. Заступник начальника Державної екологічної інспекції області вимагав та отримав три хабарі розміром 22 тисячі гривень за те, «що закриє очі» на порушення у господарській діяльності підприємства.

У поле зору працівників відділу по боротьбі з економічними злочинами УМВС України у Волинській області чиновник-хабарник потрапив ще торік.

Правоохоронці задокументували три факти вимагання та отримання ним неправомірної вигоди на загальну суму понад 22 тисячі гривень. Правоохоронці затримали посадовця «на гарячому», під час отримання ним 15 тисяч хабара. Спритник отримав від директора товариства неправомірну вигоду за вирішення питання щодо відтермінування дії припису про усунення недоліків, зокрема щодо відсутності дозволу екоінспекції на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря та подальше сприяння в його отриманні.

Крім того, минулого року затриманий вимагав та отримав неправомірну вигоду у вигляді талонів на бензин на 200 літрів та 5000 гривень.

Луцький міськрайонний суд Волинської області визнав підсудного винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4. ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України, призначивши покарання: п’ять років позбавлення волі з позбавленням права обіймати посади в органах державної влади та управління строком на один рік, без конфіскації майна, з іспитовим терміном один рік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Льоша Показати IP 1 Серпня 2014 14:10
Налякали їжака голою жо....пою... Із статті напрошується лише 2 висновки: 1) брали і будуть брати, але більше і осотрожніше 2) чоловік добра розкошелився на іспитовий (умовний) термін.
Еколог Показати IP 1 Серпня 2014 14:17
Я б його й у штрафбат відправив би!! Кровососи здовбали!!!
Олег Показати IP 1 Серпня 2014 14:18
Тобто за отримання хабара його фактично не покарано!!! Безнаказанність!!!
Льоша до Олег Показати IP 1 Серпня 2014 15:01
Ви поцікавтесь статистикою покарання хабарництва на Волині. Кого судили, хто сів і т.д. Перед цим відкрийте Кримінальний кодекс Украхни і перечитайте міру покарання яку необхідно обирати судом для злочинця... А головне подумайте ЧОМУ не сидлять? Чому "голі" селяни і робітники за всяку дурню сидять, а тут старт із 5 років до 8 чи 12, а він на волі...
а234 Показати IP 1 Серпня 2014 14:41
У Волинській області стільки хабарників що можна спецтабір організувати і їх туди запроторювати на хліб і воду!!!!
олег Показати IP 1 Серпня 2014 14:43
особливо в Рожищах!!!!!
сава до олег Показати IP 1 Серпня 2014 15:17
Так, так, був там головою адміністрації Олег Савчук - хабарник рідкісний! Так він же в Луцьку зараз ...
Григорій Показати IP 1 Серпня 2014 15:36
Ав міськраді Луцька є такий собі Крохмаль. Консультант по корупціїї. Екс міліціонер, корупціонер без приставки екс. Так він і вчить як не попадатись. А то екологи ...лохи. Рома недорого (процентів за 40) проконсультує, розкаже, навчить і організує!
люда Показати IP 1 Серпня 2014 16:04
Не давайте,і не братимуть!!!
Галина до люда Показати IP 1 Серпня 2014 19:51
Не даси -сядеш! Тобто банда грабіжників пограбувала твого сина чи чоловіка. Занесли 15 шт. зелених ментовському керівництву і грабіжником виявиться твій син, який " в нетверезому стані (людина яка абсолютно не вживає спиртного), з особливим цинізмом безпричинно напав на 9-х раніше судимих за грабіж, абсолютно мирних громадян, які пили фанту і молоко) і наніс всім тілесні ушкодження, що підтвердили свідки Петруха Щербатий і Манька Облігація. А також наряд "Беркуту", теж покалічений вашим "ботаном в окулярах" який агресивно пересувався додому , розмахуючи пиріжком з повидлом, з гуртка юних натуралістів.
Григорій до Галина Показати IP 1 Серпня 2014 20:03
Не знаю як тепер, а при Крохмалю так і було!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus