USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині готуватимуть зміни до держбюджету

12 Січня 2016 08:00
Зміни та доповнення до державного бюджету на Волині пропонують готувати на випередження Верховної Ради.

Про це йшлося під час оперативної наради в голови облдержадміністрації 11 січня.

Голова Волинської ОДА Володимир Гунчик звернувся до голів районних рад та державних адміністрацій з проханням до кінця дня надати пропозиції та зауваження щодо змін та доповнень до державного бюджету. Ці пропозиції він обіцяє донести до Кабміну, Адміністрації Президента, відповідних міністерств та відомств через своє звернення. З його слів, у лютому Верховна Рада ще раз повернеться до змін і доповнень до держбюджету на 2016 рік. Так, Мінфін зараз працює над питанням пільгового перевезення пасажирів, Мінсоцполітики – над питанням харчування дітей у навчальних закладах тощо.

Окрім цього, облдержадміністрація внесла всі пропозиції та зміни в проект обласного бюджету. Голова ОДА закликав посадовців та усіх головних розпорядників коштів працювати з членами комісій обласної ради щодо цих змін та доповнень. В рамках бюджету області на 2016 рік важливо передбачити ті статті та програми, які можна вносити як зміни і доповнення до державного бюджету, випереджаючи депутатів Верховної Ради. Зі слів посадовця, голова Верховної Ради Володимир Гройсман відзначив, що місцеві органи влади, органи місцевого самоврядування, облдержадміністрації та облради в багатьох випадках випереджають за своїми рішеннями та пропозиціями, інтенсивністю змін та доповнень до бюджетного, митного і податкового кодексів депутатів парламенту. Таким чином, у бюджет області можна вносити рішення, що працюють на випередження і дають поштовх для розвитку економіки регіону в цілому.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Споживач Показати IP 12 Січня 2016 09:00
Дайош випердження!!!
на Волині найменша к Показати IP 12 Січня 2016 09:19
з ЛВПУ 8 Червня 2014 23:01 відповісти +1-0 КОРУПЦІОНЕРИ 3 УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ і НАУКИ ВОЛИНСЬІСОЇ ОДА ЗНИЩУЮТЬ ПТО ВОЛИНІ Керівники управління 0 і Н змінюються, а корупція процвітає. Не стала винятком і нова очільниця освітян Волині. Злодійсько — корупційні дії Поповича М.М. — Грушки Г. М. пані 3агрева В.Я. продовжує прикривати, як і її попередник Хоміч О.С. 3а рік, що минув після попередньої виставки досягнень ПТО Волині, занепад профтехосвіти набрав прогресивного розмаху. Особливо це помітно по «справах» ДПТН3 «Луцьке вище професійне училище». Тільки в поточному календарному році керівники управління 0 і Н з черговим річним директором ЛВПУ Богданцем В.В. після довготривалих слізних вмовлянь, зуміли звільнити з займаних посад училищних гіперзлодіїв: головного бухгалтера Некрасову Н. В. та ії позашлюбного друга заступника директора з АГР, власника притону, авторитета Панькевича С. Г. В минулому році рішенням суду був звільнений з посади директора ще один злодій-хабарник — корупціонер Батов Г. Ф. Детальніше про корупцію в управлінні 0 і Н та ЛВПУ можна почитати в інтернет виданнях: Четверта влада - Батов Г. Ф. «У Луцьку директору ВПУ 9 за вимагання грошей ...» та інші. Вголос - Батов Г. Ф. «3 студентів училища брали гроші за практику» та інші. Волиньпост - Батов Г.Ф. Під прицілом - Батов Г.Ф. Волинські новини Батов Г. Ф. та Виставка досягнень ПТО Волині 2013 р. Сьогоднішні матеріали про виставку досягнень ПТО 06. 06. 2014р у всіх інтернет виданнях. ГЕТЬ КОРУПЦІЮ ТА КОРУПЦІОНЕРІВ 3 ПРОФТЕХОСВІТИ ВОЛИНІ !!! P.S. Шантажем можновладців, Батов Г.Ф. домігся працевлаштування викладачем в ЛВПУ. Управління О і Н переконує: засуджений злочинець – ЗЕК (засуджений за КК України) і освіта сумісні. Яким правовим документом це може підтвердити управління освіти, в особі Загреви В. Я. до з ЛВПУ до з ЛВПУ 9 Червня 2014 15:18 відповісти + 0 - 0 Ти троляко з ЛВПУ ти вже всіх дістав і ЛВПУ також, не троли під кожною статтею!!! Твої слова тільки тебе стосуються. Батов вже відповів перед законом, йди це все йому в очі скажи, до чого тут новий начальник управління? Ти до неї з таким текстом офіційно не звертався!!! Якого хочеш? І чого пишеш під кожною статтею? нуль вона нульова 29 Квітня 2015 20:58 відповісти +2-0 Батов - НЕ відповів , - по заслузі перед Законом . З офіційними зверненнями до НЕЇ звертались не одноразово ... , а х...лі толку ? Ще менше толку з Побігунчика , і дешевої тряпки для *витирання * слідів злочинів л. плахотної . шахматна дошка 28 Травня 2015 23:23 відповісти + 3 - 0 В 21 столітті - досягненя директорії . 1.Хомік - засуджена. 2.Овсянніков - без судимості. 3.Батов - засуджений. 4.Богданець -без судимості. 5.Романюк - ???
Анонім Показати IP 12 Січня 2016 11:07
Я так и не понял, в облдержадміністрації сидят пиарщики или Маниловы?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus