USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині хочуть, аби податки платили наперед

18 Вересня 2014 15:15
П’ять районів Волині хочуть змінити податковий принцип для збирачів лісових дарів. Так, владці пропонують, аби люди платили податки не за те, що зібрали, а наперед.

Таку ініціативу розглянули під час засідання постійної комісії з питань екології, раціонального використання природних ресурсів облдержадміністрації сьогодні, 18-го вересня.

«До облради надійшло колективне звернення від районів, аби змінити порядок заготівлі другорядних лісових матеріалів. Автори звернення хочуть, щоб депутати затвердили під час сесії проект рішення «Про внесення змін до порядку заготівлі другорядних лісових матеріалів, здійснення побічних лісових користувань та використання корисних властивостей лісів, затверджених рішенням обласної ради від 21.05.2008 № 19/13 з подальшими змінами», - говорить голова профільної комісії Богдан Колісник.

З «прогресивною» ініціативою виступають такі райради і райдержадміністрації: Любешівська, Маневицька, Камінь-Каширська, Ковельська, Старовижівська.

Проти цього різко виступили лісівники.

«У 2008-му році облрадою, з подання обласного управління лісомисливського господарства, прийняли рішення про затвердження порядку заготівлі лісових матеріалів. Однак були різні зміни в законодавстві Україні і в 2013-му році усі необхідні зміни депутати внесли, тому інших доповнень непотрібно. Тим паче про це вже колись говорили і від прокуратури було зауваження, що це незаконно податки платити наперед», - наголосив заступник начальника облуправління лісомисливського господарства Сергій Шеремета.

Розглянувши усі сторони справи, профільна комісія вирішила рекомендувати депутатам під час сесії облради створити спеціальну комісію, аби вивчити це питання, чи варто підтримувати ініціативу районів, щоб не нашкодити місцевим жителям.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ЕНТО Показати IP 18 Вересня 2014 16:00
Це засвідчуе те, що на волині спостерігаеться слабість переда. У народі про це говорять:Слабкий на передок.
Анонім до ЕНТО Показати IP 18 Вересня 2014 16:11
Це свідчить про те, що в тебе спостерігається слабкість мозку. В народі так про це і говорять: несповна розуму. А кацапською мовою, яка є тобі рідною, говорять "слабоуміє".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus