USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині проконтролюють, як витрачаються кошти на ремонт доріг

19 Вересня 2015 10:33
Надання інформації про те, хто та в які терміни здійснюватиме ремонт доріг на Волині та перевірки стану вже відремонтованих автошляхів вимагають в облраді.

З депутатським запитом до голови облдержадміністрації та начальника управління транспорту та інфраструктури під час другого пленарного засідання 36 сесії обласної ради 17 вересня звернувся Віктор Прокопчук. З його слів, значні кошти виділяються з обласного бюджету на ремонт доріг, наприклад, приблизно 900 тисяч гривень виділено на дорогу Рожище-Незвір. Відтак, він просив голову ОДА та начальника управління транспорту та інфраструктури облдержадміністрації Івана Мирку надати письмову відповідь про те, коли, як, та хто здійснюватиме роботи щодо вказаних доріг. Наразі, мовляв, невідомо про те, хто виконує роботи та який термін їхнього закінчення.

Інший запит депутата стосувався питання боргів за виконані ремонтні роботи на дорогах Волині. З його слів, існує питання щодо самого факту ремонту доріг у 2012-2013 роках, боргові зобов’язання - досить суттєві, тому депутат хотів би, щоб представники підприємств і організацій, які виставляють рахунки на покриття боргів, показали, чи відповідають зроблені роботи задекларованим документам. Зі слів Віктора Прокопчука, вже створена комісія щодо стану доріг, тож члени комісії могли б особисто оглянути відповідні автошляхи та ухвалити рішення про те, чи варто рекомендувати сплачувати за виставленими рахунками, чи вимагати здійснення гарантійних зобов’язань.

Обидва запити депутати Волиньради підтримали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus