USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині розподілять понад 39 мільйонів перевиконання бюджету

20 Листопада 2017 10:34
Більшість коштів перевиконання обласного бюджету планують спрямувати на обласні комунальні заклади.

Про це йшлося під час оперативної наради в голови Волинської ОДА 20 листопада.

Як повідомив директор департаменту фінансів ОДА Ігор Никитюк, за січень-жовтень обласний бюджет був перевиконаний на 39,3 мільйона гривень. Основні джерела додаткових надходжень до обласного бюджету – перевиконання показників податку на доходи фізичних осіб, палата за розміщення на депозитах тимчасово вільних коштів місцевих бюджетів.

З 39,3 млн 30,4 пропонують спрямувати на захищені статті для закладів та установ, що утримуються за кошти обласного бюджету. Зокрема, пропонують виділити кошти обласному ліцею з підвищеною військово-фізичною підготовкою у зв’язку зі збільшенням контингенту вихованців та організацією навчального процесу на базі колишнього обласного санаторію «Турія». 13,5 мільйона пропонують спрямувати для закладів профтехосвіти, у тому числі, на оплату праці – 2,9 мільйона, на оплату комунальних послуг – 5,4 мільйона, на виплату стипендій – 5,2 мільйона. На заробітну плату для працівників установ ветеринарної медицини пропонують спрямувати 8,5 мільйона. На оплату праці працівників фізичної культури та спорту хочуть спрямувати 800 тисяч у зв’язку з підвищенням посадових окладів відповідно до постанови Кабміну. Закладам охорони здоров’я на оплату комунальних послуг спрямують майже мільйон гривень, 800 тисяч пропонують виділити на медикаменти для хворих зі штучною ниркою.

На реконструкцію будівель корпусів та ремонт мереж теплопостачання та гарячого водопостачання для Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою хочуть виділити 2,3 мільйона. 500 тисяч пропонують спрямувати на ремонт харчоблоку обласної психіатричної лікарні, 300 тисяч – на обладнання для обласної інфекційної лікарні, 200 тисяч – на капітальний ремонт ліфтів обласної клінічної дитячої лікарні. Ще 1,4 мільйона передбачають для центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, 439 тисяч – для фізкультурно-спортивних товариств «Колос», «Динамо» та «Україна», 165 тисяч – на виплату зарплати працівникам музею-скансену.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
каторжанин Показати IP 20 Листопада 2017 10:58
тюрма ровалюеться де жити будете видільте троху
Медицина Показати IP 20 Листопада 2017 12:08
На вет. медицину 8,5 млн. а що вони безкоштовно роблять? Це вже давно комерційна структура. Краще на інфекційну виділіть, там дітей лікують.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus