USD 39.50 39.78
  • USD 39.50 39.78
  • EUR 39.45 40.00
  • PLN 9.70 9.86

На Волині рибалка виявився цигарковим контрабандистом

18 Вересня 2015 18:09
«Рибалку-контрабандиста», який спробував переправити цигарки через державний кордон України, затримали прикордонниками Луцького загону, – йдеться на сайті «державної прикордонної служби України».

Так, операція відбулася вчора, 17 вересня, на ділянці відділу «Рівне».

За допомогою рибальського приладдя затриманий планував не рибалити, а незаконно перемістити сигарети через річку Західний Буг.

Спочатку, перевіряючи ділянку кордону, прикордонний наряд виявив сліди подолання контрольно-слідової смуги, які хтось намагався приховати.

Відтак, за 200 метрів від державного кордону прикордонники наздогнали порушника, який з трьома рюкзаками та спінінгом прямував до річки.

Затриманий виявився 33-річним місцевим жителем села Рівне Любомльського району.

З собою чоловік ніс 760 пачок сигарет «Фест» та паралоновий каремат, за допомогою якого, як з’ясувалося, прикривав сліди на контрольно-слідовій смузі.

Документи по притягненню до відповідальності за порушення законодавства з прикордонних питань направлені в районний суд, який і визначить міру покарання громадянину України.



Раніше Інформаційне агенство Волинські Новини повідомляло, що у ковельчанина вилучили сигарет майже на півмільйона.

Нещодавно незаконні цигарки знайшли і у потязі на «Ягодині» - майже 7 тисяч пачок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
шрек Показати IP 18 Вересня 2015 22:20
серйозний контрабандист!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus