USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині вкрали 200 гектарів землі?

18 Лютого 2014 11:50
У Ківерцівському районі незаконно захопили 200 гектарів землі. Таку заяву зробив голова облдержадміністрації Олександр Башкаленко.

Про це він сказав учора, 17-го лютого, під час оперативної наради.

«У селі Журавичі Ківерцівського району відбулося незаконне захоплення 200 гектарів землі. Звертаюся до сільгоспінспекції, зокрема начальника Сергія Горбача: даю вам два дні, щоб ви розібралися з питанням й дали мені повну відповідь», - сказав Олександр Башкаленко.

Для Інформаційного агентства Волинські Новини начальник Державної інспекції сільського господарства в області Сергій Горбач коментує ситуацію: «До Олександра Башкаленка було звернення від голови Ківерцівської райдержадміністрації Зіновія Колісника про самовільне захоплення великої земельної ділянки. Зараз наші інспектори досліджують й вивчають дане питання. Не все, що писалося у скарзі, відповідає дійсності, але поки я Вам деталей не можу сказати, ми якраз над цим працюємо. Результати будуть готові уже завтра».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
вкрали 2 000 га Показати IP 18 Лютого 2014 13:22
Губернатор Волині «кришує» рейдерів СГТзОВ «України» Луцького району 16 січня 2014 року офіційно на Волині закладено правило «кришування» високопосадовцями будь-яких незаконних дій за винагороду, розмір такої послуги складає 33,3 % бізнесу. Багато чи мало питання навіть не обговорюється, натомість бандити отримують повний комплекс послуг відповідного статусу та захисту «криши-чиновника». Агробіснес був завжди складним, незважаючи на можливі фінансові обороти з розрахунку тисяч гектарів землі, що обробляються та «родять» пшеницею, ріпаком, кукурудзою і т.і. Чиновники Волині, що далекі від процесу земельних робіт, на базі СГТзОВ «Україна», що функціонувало у Луцькому районі області та є правонаступником КСП «Україна» вирішили втілити новий урожай з близько 2 000 га підприємства – виключно «зелені купюри». Такий процес вилився в рейдерське захоплення, точніше розгромлення всього бізнесу. Активи підприємства, пайові земельний та майновий фонди, готівка незаконно виведені на підконтрольне голові Луцької районної ради Волошенюку Ігорю підприємство – ТОВ «Україна-Баїв». Власник розграбованого СГТзОВ «Україна» Громико А. звернулася до правоохоронців Волині ще літом 2013 року із закликом припинити зловживання бувшого керівника Павловича Ігоря, натомість неоднозначно отримала – повне розграбування ще навіть на той час успішного підприємства. На сьогодні жінка жалкує, що її не попередили, що в міліції та прокуратурі Волині надають послуги рейдерам, а її ситуація нагадує агентство рекрутингу по вибору «Жертв бізнесу»… Звернення нового керівника розграбованого СГТзОВ «Україна» Фадєєва Василя до різних інстанцій Волині тримаються у міцних руках екс-1-ого заступника голови ОА, а нині Голови Волинської облдержадміністрації Олександра Башкаленко. Міцні стосунки по «керівництву Волинському регіону» однопартійців наперед прогнозують рух кримінального провадження відносно розграбування привласненого Волошенюком І. СГТзОВ «Україна»… На жаль, ми живемо в нашій державі, омріяній чиновниками Україні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus