USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

На Волині зібрали достатньо коштів на друк молитовника шрифтом Брайля

23 Грудня 2015 08:52
На Волині закінчили збір коштів на друк молитовника українською мовою шрифтом Брайля.

Про це повідомляють члени Громадської організації «Генерація успішної дії».

«Відбулася подія, яку інакше, як Чудом Божим не назвеш!», - пишуть вони.

Так, 17000 гривень надійшло на друк молитовника українською мовою шрифтом Брайля від засновника та Президента Європейського альянсу пауерліфтингу Вадима Коцаги.

А в цілому, зібрали вже повну суму на друк молитовника, а саме - 60959 гривень.

«Це справжній Божий різдвяний подарунок для незрячих! Адже в цикл Різдвяних свят ми сподіваємось надрукувати 300 примірників Молитовника шрифтом Брайля. Сердечно дякуємо нашим жертводавцям, а саме, Тетяні Єремеєвій, Олександру Пизі, Сергію Мартиняку, Роману Коляді, Ганні Серпутько, викладачу університету імені Драгоманова. До нашої акції долучився Сергій Ширай - людина, яка зараз перебуває в АТО і багато інших. Є і ті, які долучились анонімно. Щодо географії збору коштів це - Київ, Львів, Луцьк, Горохів, Локачі, Кам’янка-Бузька. Нехай Господь віддячить вам всім, хто долучився матеріально, хто висвітлював хід акції, тим, хто Молитовно підтримував нас!», - йдеться у повідомленні ГО.

Нагадаємо, що з благословення Святійшого Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета, Волинський обласний осередок Всеукраїнської молодіжної громадської організації інвалідів з вадами зору «Генерація успішної дії» закінчили спільний соціальний проект для незрячих - «Молитовник українською мовою шрифтом Брайля». ВІДЕО.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus