USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 10.00

На «Ягодині» у пакеті з цукерками знайшли бурштин

6 Грудня 2015 11:44
Майже 2 кілограми бурштину виявили вчора в пункті пропуску «Ягодин» прикордонники Луцького загону спільно з працівниками митниці. Прямуючи на виїзд з України мікроавтобусом «Івеко», водій, громадянин України під час проведення прикордонно-митних формальностей помітно хвилювався. Про це інформують у прес-службі Держприкордонслужби України.

Під час проведення додаткової перевірки транспортного засобу виявили приховане каміння бурштину вагою 1, 8 кілограма. Необроблене каміння було сховано в салоні автівки в одній з пластикових пляшок та в пакеті з цукерками. Наразі тривають заходи щодо з’ясування всіх обставин правопорушення. Каміння вилучене працівниками митниці та відправлене на експертизу для прийняття відповідного правового рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 7 Грудня 2015 07:10
Мелочи какие. Вот испанцы задержали 10 украинцев с 13 тоннами гашиша - это впечатляет.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus