USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На «Ягодині» вилучили перцю майже на 20 тисяч євро

13 Червня 2014 09:32
Оперативники Ягодинської митниці зупинили незаконне переміщення овочів загальною вартістю понад 300 тисяч гривень, повідомили у прес-службі ГУ Міндоходів в області.

Майже 16 тонн солодкого перцю роду «Capsicumannum» RedGG ( країна виробництва – Іспанія) загальною вартістю понад 300 тисяч гривень з порушенням митних правил мав намір перемістити громадянин України через митний пост «Ягодин».

Для проведення митного контролю товару водій транспортного засобу, громадянин України, надав посадовим особам Ягодинської митниці Міндоходів товарно-супровідні документи, згідно яких вага товару становить 15,9 тонн та загальна вартість 11,4 тисяч євро.

Під час перевірки, посадові особи Ягодинської митниці Міндоходів встановили, що заявлена вартість товару не відповідає дійсності, а документи, які були надані митному органу містять неправдиві відомості щодо продавця.

Насправді вартість солодкого перцю становить 18,6 тисяч євро,- уточнюють фахівці митниці.

Таким чином, у відповідності ч.2 ст.459 Митного кодексу України посадовою особою підприємства в особі директора вчинено дії, спрямовані на незаконне ввезення на митну територію України товару «перець червоний» з приховуванням від митного контролю шляхом подання митному органу, як підстави для переміщення товару документів, що містять неправдиві відомості щодо вартості та продавця товару. Складено протокол про порушення митних правил.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
прохання Показати IP 13 Червня 2014 09:36
Залиште трохи того перцю щоб насипати 'діду пролипу' на одне місце, щоб життя йому солодким не здавалось.
Факт Показати IP 13 Червня 2014 11:18
Чому в новинах не повідомляють де той перець можна придбати?
Анонім Показати IP 13 Червня 2014 14:21
А папіроси як возили так і возять!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus