USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

На додаткові місця у дитсадках Луцька потрібно 22 мільйони

22 Серпня 2013 18:48
Для створення додаткових шестисот місць у луцьких дитсадках, потрібно 22 мільйони гривень, - інформує IA ZIK.
Про це розповів перший заступник міського голови Святослав Кравчук.
Рух «До майбутнього з освітою» ініціював розгляд Громадською радою при Луцькому міському голові питання про створення нових місць у дитсадках в районі вулиць Конякіна, Кравчука та Гордіюк. Як розповів активіст руху Богдан Богонос, у цьому мікрорайоні Луцька відчутно бракує дитсадків. Адже це – спальні райони міста, де мешкають десятки тисяч людей.

Наприклад, у русі «До майбутнього з освітою» просили фахівців мерії вивчити питання можливості добудови корпусу дошкільного навчального закладу № 19 неподалік двадцять шостої школи.

За словами першого заступника луцького мера Святослава Кравчука, на черзі у дитсадки в місті налічується близько тисячі осіб. І це незважаючи на будівництво нового дитсадка у 55-му мікрорайоні. Упродовж двох минулих років у ДНЗ відкрили 23 нових групи – це 670 місць. Зараз міське управління Пенсійного фонду звільняє приміщення дитсадка № 25. Там можна розмістити ще 80 дітей. Але для цього потрібно близько мільйона гривень.

Як пояснив Кравчук, загалом для створення близько 600 місць у луцьких дитсадках потрібно 22 мільйони гривень. Ці гроші влада планує попросити в уряду.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
@ Показати IP 22 Серпня 2013 20:30
о прикол Монада заробить парочку лімонів

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus