USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На «Ягодині» відновили реконструкцію

6 Липня 2011 15:16
На Ягодинській митниці відновили роботи з реконструкції другої черги пункту пропуску «Ягодин».

Про це під час прес-конференції у середу, 6 липня, повідомив начальник Ягодинської митниці Геннадій Федик.

Він розповів, що на минулому тижні в області надійшло 14,5 мільйонів гривень на роботи з підготовки до футбольного чемпіонату «Євро-2012».

«Підрядні організації розпочали роботи в пункті пропуску «Ягодин» - завершення реконструкції другої черги пункту пропуску. Будівельники працюють на повну потужність, оскільки часу до «Євро» залишилося небагато і, відповідно, теплих днів також небагато», – доповів він.

«А потрібно освоїти у цьому році понад 48 мільйонів гривень», – додав митник.

Крім того, він запевнив, що в рамках підготовки до «Євро» безперервно триває робота україно-польських експертних груп і комісій.

«Завтра, 6 липня, така комісія на рівні державних митних служб України і Польщі буде відбуватися у пункті пропуску Львівської митниці «Шегині-Медика» стосовно вироблення плану заходів щодо підготовки і проведення «Євро-2012», – розповів він.

«Питання будуть стосуватися перш за все організації митного контролю та реконструкції пунктів пропуску», – додав Федик.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus