USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На луцьких підприємствах зростають борги із зарплати

10 Травня 2011 18:15
У Луцьку є підприємства, на яких борги з виплати заробітної плати, продовжують зростати.
Така ситуація у товариствах «Свемон-Волинь», «ВЛК-експорт», «Каскад-Продакшин», «Каскад-Транспорт». Про це повідомили у відділі інформаційної роботи міської ради.
Усього залишається 14 підприємств-боржників, а сума невиплаченої заробітної плати – 5160,7 тисячі гривень.
Повністю розрахувались з працівниками та своєчасно виплатили поточну заробітну плату протягом квітня на підприємстві «ПІК», в товариствах «Укрмашпромпроект» та «Волиньмедтехніка», КП «Автопарксервіс».
Частково зменшилась заборгованість у державному підприємстві «Луцьке військове лісництво», товариствах «Санрайз» та «Візар», торговому домі «Луцьккондитер».
Також покращилась ситуація на КП «Зелене господарство м.Луцька» та Луцькому підприємстві електротранспорту, проте поки вони залишаються серед боржників. Заборгованість з виплати заробітної плати становить відповідно 311 тисяч та 1863,4 тисячі гривень.
За інформацією відділу праці міськради, загалом ситуація на економічно активних підприємствах поки нестабільна. Якщо на 1 квітня досягнуто незначного зменшення суми заборгованості в порівнянні з початком року, то на 1 травня за оперативними даними заборгованість перед працівниками зростає.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
D Показати IP 10 Травня 2011 20:42
Покращення?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus