USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На погруддя Кобзареві збирають гроші у волинян

28 Липня 2013 19:01
Кошти на пам’ятник Кобзареві планують зібрати у громади Каменя-Каширського. Ім’я того, хто хоча б гривню перерахує на доброчинну справу - надрукують у районній газеті «Полісся», інформує «Слово Волині».
Ідею встановити пам’ятник Шевченкові у Камені-Каширському обговорювали давно. Особливо жваві дискусії були у 90-их роках ХХ століття. Тоді навіть розпочали збір коштів, йдеться у повідомленні.
Торік це питання знову обговорили і чиновники обміркували, де встановити пам’ятник. І затвердили, що він стоятиме там, де колись був пам’ятник Леніну, на площі Культури у центрі Каменя-Каширського.
До слова, вже відбулося засідання спеціальної координаційної ради, де скульптори та архітектори презентували власні проекти. Серед них - пам’ятники на увесь зріст і погруддя.
«Камінь-Каширський – не Київ і не Канів. Ми повинні враховувати реалії нашого міста. Погруддя обійдеться дешевше, тому для нашого містечка воно більше підходить», - висловив свою думку голова районної ради Віктор Сус.
«У місті краще встановити гарний пам’ятник. Ми не повинні даремно змарнувати таку площу», - сказав депутат міської ради Анатолій Сверба.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus