USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На ремонт комунального приміщення в Мінсоцполітики просять мільйон

3 Липня 2013 13:04
У Міністерстві соцполітики України за попередньою інформацією мають дати 1 мільйон гривень на ремонт та облаштування приміщення, де знаходиться терцентр соцобслуговування Луцька.

Про це повідомила директор терцентру соцобслуговування Луцька Галина Шатецька під час засідання виконкому Луцької міськради 3 липня.

Терцентр не ремонтували майже 20 років

За словами Шатецької, будинок, де розміщений територіальний центр, побудований понад 60 років тому. А протягом 19 років, відколи у приміщення переїхав підзвітний їй підрозділ, жодного разу не робили капітального ремонту.

Так, потрібно замінити водопровідні труби, систему теплопостачання, електропроводку, встановити пожежну сигналізацію. Окрім того, треба зробити перепланування та реконструкцію частини першого поверху установи для розміщення 2 кімнат денного перебування підопічних закладу, фізкабінету, кабінету ЛФК, санвузла та душової кабіни, пристосованих для мало мобільних верств населення.

Також потрібно переобладнати пандус при вході в терцентр, придбати та встановити підйомники для доступу мало мобільних груп населення у перукарню, пральню, кімнату дарованих речей.

Що вже вдалося зробити для покращення умов підопічним установи

Тож, Галина Шатецька зауважила, що після довгих перемовин з Мінсоцполітики вдалося досягнути домовленості, що для реконструкції першого поверху виділять 1 мільйон гривень державних грошей.

До того ж, вона відзначила, що установі постійно допомагає благодійний фонд «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк». Так, у межах соцпрограми фонду «З добром у серці» в квітні цього року вдалося зробити капітальний ремонт кімнати для миття посуду їдальні терцентру та придбати нове обладнання, зокрема, столи, стелажі, сушки і мийки, побутову техніку, кухонний посуд та термоси. До того ж, за підтримки благодійників встановили бойлер в кімнаті для миття посуду та душову кабіну в санітарній кімнаті. Це ж стосується комп’ютерної техніки та медичного обладнання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus