USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На великих підприємствах у Луцьку «зекономили» на зарплатах

28 Травня 2013 10:32
Видатки на зарплати зменшили на ДП «Автоскладальний завод №1», АТ «СКФ Україна» та ЛНТУ.

Про це повідомила начальник управління бюджету та фінансів Луцької міськради Лілія Єлова під час оперативної наради у мерії 28 травня.

За її словами, до бюджету міста за перших чотири місяці цього року надійшло 81,8 мільйона гривень податку на доходи фізичних осіб, але це - на 12,3 мільйона менше, ніж заплановано.

Невиконання пояснюється зменшенням фонду оплати праці на підприємствах міста. Так, порівняно з аналогічним періодом минулого року, на 1,2 мільйона гривень зменшилися надходження до бюджету з ДП «Автоскладальний завод №1», на 712 тисяч гривень – з АТ «СКФ Україна» та на майже 600 тисяч гривень – з Луцького національного технічного університету.

Окрім того, ще однією причиною є заборгованість з зарплати, яка на економічно активних підприємствам міста за станом на 1 травня цього року становить 2,2 мільйона гривень.

Нагадаємо, загалом міський бюджет не виконали на 17,8 мільйона гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus