USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На «Волинь-Агро-2008» виступатимуть… коні

10 Липня 2008 12:22
Організація показових виступів коней  дозволить привернути додаткову увагу до ярмарку. У цьому переконував заступник голови облдержадміністрації Василь Байцим 9 липня під час робочої наради з питань проведення виставки-ярмарку «Волинь-Агро-2008» , –  повідомляє репортер «Волинських Новин».
Пан Байцим висловив подяку всім волинським учасникам міжнародної виставки-ярмарку «Арго-2008» та озвучив прохання до всіх керівників районів подати завчасно відповідну документацію щодо участі у «Волинь-Агро-2008». За словами заступника губернатора, це дозволить випустити  буклет, що ознайомить споживачів із представленою продукцією.
Як зазначив начальник головного управління агропромислового розвитку облдержадміністрації Анатолій Аршулік, райони Волині зможуть представити на виставці все найкраще, чим вони багаті. А особливу увагу, на його переконання, слід приділити виробам народної промисловості.
Довідково:
Виставка-ярмарок «Волинь-Агро-2008» проводитиметься у Луцьку 5 – 6 вересня 2008 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus