USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині голова сільради «нашкодив» на сто тисяч

18 Червня 2013 11:26
Чиновник на Волині завдав державі шкоди на понад 100 тисяч гривень.

Про це повідомили у СЗГ УМВС у Волинській області, пише IA ZIK.

На оборудках із землею працівники управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю УМВС України у Волинській області упіймали голову однієї із сільських рад Ківерцівського району.

Чиновник, зловживаючи службовим становищем, підробив рішення про затвердження технічної документації із землеустрою щодо складання документів, які посвідчують право на земельну ділянку, приватизував на своє ім’я гектар землі для ведення особистого селянського господарства. Таким чином державі він завдав збитків на суму 105 тисяч гривень.

Під час здійснення працівниками сектору ДСБЕЗ Ківерцівського РВ УМВС України у Волинській області оперативного супроводження кримінального провадження, сільському голові повідомили про підозру за вчинення кримінальних правопорушень, передбачених частиною 1 статті 364 (зловживання владою або службовим становищем) та частиною 1 статті 366 (службове підроблення) Кримінального кодексу України.

Кримінальне провадження з обвинувальним висновком скерували до суду, тож чиновник сповна відповість за свої злочинні дії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus