USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині із 206 роботодавцями розбереться прокуратура

16 Травня 2011 17:16
З початку 2011 року на Волині заслухали 710 роботодавців, які виплачували зарплату менше встановленого законодавством мінімуму.
Дві третини з них підвищили оплату праці працівникам, – інформує управління оподаткування фізичних осіб ДПА у Волинській області.
У результаті таких співбесід у податкових інспекціях області та заслуховувань на засіданнях спеціальних комісій при органах місцевого самоврядування бюджет додатково поповнився на 113,8 тисячі гривень сплаченого роботодавцями податку з доходів фізичних осіб.
Окрім того, на співбесідах у податківців побувало 72 роботодавці, які боргували зарплату своїм працівникам.
На спеціально створених комісіях при органах місцевого самоврядування заслухали 62 таких керівників.
Результат цієї роботи – погашення майже 6,5 мільйонів гривень заборгованої зарплати та надходження 1,4 мільйона гривень податку з доходів фізичних осіб.
Матеріали щодо 206 керівників підприємств та організацій, які не дотримувалися вимог законодавства про працю та виплачували зарплату менше встановленого розміру, спрямовано на розгляд органів прокуратури.
До Територіальної державної інспекції праці надіслано 16 повідомлень про порушення закону під час оплати праці найманих працівників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus