USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.40
  • PLN 9.75 9.97

Бізнесструктури хотіли «відмити» 1,5 мільйона гривень

26 Квітня 2011 14:53
Шляхом незаконних фінансових оборудок бізнесструктури на Волині мали намір «відмити» майже півтора мільйона гривень «брудних» коштів.
Такі факти встановили співробітники управління боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом, ДПА в області у першому кварталі 2011 року, – повідомили в управлінні.
За виявленими фактами порушені кримінальні справи.
Крім того, податківці арештували майно на 4,3 мільйона гривень та відшкодували 135 тисяч завданих державі збитків.
Щоб запобігти використанню ринку цінних паперів для ухилення від сплати податків та здійснення сумнівних фінансових операцій, податківці Волині зупинили обіг акцій 5 емітентів та скасували емісію акцій 12 емітентів.
Робота податківців у цьому напрямку дозволила зменшити задекларовані підприємствами збитки майже на 6 мільйонів гривень.
У ході відпрацювання сумнівних фінансових операцій до бюджету стягнуто 318 тисяч гривень.
Довідково:
Емітент – організація, яка випустила (емітувала) цінні папери для розвитку і фінансування своєї діяльності. Також емітентом називають юридичну особу, яка випустила платіжну карту чи інший спеціальний платіжний засіб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
я Показати IP 1 Травня 2011 22:11
скоро вже не буде бізнес структур, а будуть бидло і влада.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus