USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині лісівник роздавав квитки на рубку дерев «направо й наліво»

28 Жовтня 2013 17:42
Посадовця лісомисливського господарства покарають за незаконну рубку дерев на території заказника, - повідомили у прес-службі волинської прокуратури.

Прокуратура області закінчила досудове розслідування та скерувала до суду матеріали кримінального провадження щодо провідного інженера державного підприємства «Володимир-Волинське лісомисливське господарство».

Посадовцю інкримінується зловживання службовим становищем, службове підробленням та пособництво у незаконній рубці дерев на території природо-заповідного фонду (кримінальні правопорушення, передбачені частиною 3 статті 364, частиною 1 статті 366, частиною 5 статті 27, статті 246 Кримінального кодексу України).

Під час досудового розслідування встановили, що провідний інженер ДП «Володимир-Волинське ЛМГ», порушуючи вимоги чинного законодавства, виписав лісорубний квиток для рубки дерев дуба на території заказника місцевого значення «Павлівський». При цьому лісорубний квиток з тією ж серією і номером напередодні ним був виписаний іншому лісництву для рубки дерев.

Згідно з цим незаконно виписаним лісорубним квитком упродовж листопада-грудня 2012 року на території заказника здійснили незаконну порубку 50 дерев дуба загальною масою 77 метрів кубічних.

Державним інтересам унаслідок цього спричинено збитки на суму майже 78 тисяч гривень.

Під час досудового розслідування підозрюваним відшкодовано збитки на суму понад 56 тисяч гривень.

Невідшкодовану частину збитків він зобов’язався відшкодувати протягом року.

Обвинувальний акут разом із укладеною угодою про визнання посадовцем винуватості направлено до суду для затвердження вказаної угоди та призначення підозрюваному міри покарання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
анонім Показати IP 28 Жовтня 2013 21:19
я думаю,що генералу не вистачало бабла на чергову тачку,а може квадрацикл

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus