USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині на 76 % зросли нарахування до сплати ПДВ

18 Травня 2011 09:40
Позитивні нарахування ПДВ у Волинській області протягом першого кварталу 2011 року на 76% перевищили минулорічні показники.

Якщо торік волинські платники ПДВ в середньому щомісяця нараховували до сплати 23,9 мільйонів гривень ПДВ, то протягом січня-березня цього року цей показник становив 42,5 мільйонів гривень, - повідомили 18 травня у прес-службі ДПА України у Волинській області.

«Такий результат нами очікуваний і прогнозований. Ми неодноразово запрошували до конструктивної розмови представників великого бізнесу та базових галузей економіки області. За загальної тенденції значного зменшення кількості перевірок, податкова служба на Волині посилила інформаційний та аналітичний супровід платників податків, - запевнив голова ДПА у Волинській області Микола Гринюк.

Відтак, за словами керівника волинських податківців, в області сьогодні чітка і стала ситуація зі сплатою ПДВ. За зменшення переплат, надходження ПДВ з початку року майже на 20% перевищують минулорічні показники.

Збір ПДВ у квітні в сумі 28 мільйонів гривень лише підтверджує цю загальну тенденцію, - це майже в півтора рази більше, ніж сплачено ПДВ волинськими платниками у квітні минулого року.

«Окрім добровільної сплати, ми постійно пильнуємо, щоб комерційні структури з сумнівною репутацією не розглядали сформований ними фіктивний податковий кредит як товар, торгівлю яким вони приховують під виглядом реалізації непотрібних для господарської діяльності основних фондів чи іншого майна» - сказав Микола Гринюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus