USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

На Волині набудували більше, ніж на 100 мільйонів

29 Травня 2013 09:24
Підприємства Волині виконали будівельні роботи на 102,9 мільйона гривень.

Індекс будівельної продукції у січні–квітні порівняно з відповідним періодом минулого року становив 96,7%, - повідомляютьу Головному управлінні статистики у Волинській області.

На зниження індексу будівельної продукції вплинуло зменшення обсягів будівництва інженерних споруд та нежитлових будівель, частка яких у загальному обсязі будівництва становила майже дві третини.

Більше половини загальнообласних обсягів будівельних робіт виконали публічні акціонерні товариства «Луцьксантехмонтаж № 536», «Волиньобленерго», приватне підприємство «ВВС», товариства з обмеженою відповідальністю «Житлобуд–2», «Міліуса», «Луцькспецбуд», монтажне підприємство «Електросервіс», «Західелектромонтаж», ЗАТ «Електро».

Будівельники Луцька та Луцького району виконали понад 82% всіх будівельних робіт.

У січні–березні прийняли в експлуатацію 446 квартир загальною площею 57,4 тисячі квадратних метрів. Порівняно з відповідним періодом минулого року введення загальної площі житла скоротилось на 13,7%. В основному житлове будівництво здійснювалось індивідуальними забудовниками (понад 81% у загальнообласному обсязі).

Обсяги прийнятого в експлуатацію житла зросли порівняно з січнем–березнем 2012 році у Володимирі–Волинському, а також у Ківерцівському, Локачинському, Любомльському, Любешівському, Камінь–Каширському, Рожищенському та Іваничівському районах.

Значною є частка прийнятого житла у Луцьку та Луцькому і Ківерцівському районах.

Зокрема в експлуатацію прийняли дошкільні та загальноосвітні навчальні заклади, центр творчості для дітей та юнацтва, водно-оздоровчий профілакторій.

Здано в експлуатацію потужності з виробництва хлібобулочних, столярних виробів, торгівельні підприємства, склади, автомобільні заправні станції. Зросла протяжність ліній електропередачі, мереж газифікації, каналізації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus