USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.95

На Волині назбирали податків на півмільярда гривень

18 Липня 2013 11:01
Місцеві скарбниці Волині, за підсумками першого півріччя 2013 року, поповнились на 45 мільйонів гривень більше у порівнянні з показниками минулого року.

Найбільше надходжень, - кажуть у прес-службі ГУ Міндоходів у Волинській області, - за рахунок податку на доходи фізичних осіб, плати за землю та єдиного податку.

За інформацією відомства, визначальним для фінансової стабільності місцевих бюджетів залишається податок на доходи фізичних осіб, прибуток від якого - 420,6 мільйона гривень за півріччя.

«Саме від сумління роботодавців, які перераховують цей податок до місцевого бюджету, значною мірою залежить спроможність органів виконавчої влади та місцевого самоврядування фінансувати соціальні програми», - зазначає начальник Головного управління Міндоходів у Волинській області Ігор Сінгаєвський.

Посадовець наголошує, що вісім із десяти роботодавців, з якими фахівці Міндоходів спілкувалися на засіданнях спеціальних комісій, намагаються виправити ситуацію із виплатою заробітної плати та погасити не лише зарплатні борги, а й несплачений податок на доходи фізичних осіб.

«Завдяки легалізації чотирьохсот найманих працівників в області сплачено ще 74 тисячі гривень податку на доходи фізичних осіб. Відтак, питання дотримання законодавчих норм в оплаті праці - під постійним нашим контролем», - наголосив Сінгаєвський.

«Утім, щодо більш як двох тисяч волинських працедавців, які ігнорують вимоги закону щодо оплати праці не нижче законодавчо визначеного рівня, спрямовано інформацію до органів прокуратури», - йдеться у повідомленні прес-служби.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Факт Показати IP 18 Липня 2013 11:54
Значить малина презику за 500 грн. забезпечена.
Че Показати IP 18 Липня 2013 12:40
А коли буде легалізація зарплат футболістів ?
футболіст до Че Показати IP 18 Липня 2013 13:31
Тоді, як легалізують зарплати на службі таксі київської податківиці.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus