USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині процвітає підприємництво: +200 ПП щомісяця

22 Травня 2013 13:05
Приблизно сімдесят нових юридичних осіб та до двохсот громадян, які започатковують власну справу і реєструються підприємцями, реєструють на Волині щомісяця.

Як свідчить аналітика, в межах трьох десятків новостворених платників податків отримують свідоцтво платника ПДВ, - повідомили у Головному управлінні Міндоходів у Волинській області.

Динаміка реєстрації нових платників податків із місяця в місяць незначно коливається.

Досить сталі показники в реєстрації новостворених платників податків свідчать про прийнятні і стабільні умови для започаткування бізнесу в регіоні та дозволяють фахівцям Міндоходів ефективно прогнозувати надходження в бюджет, - запевнили у ГУ відомства у Волинській області.

Довідково:
За оперативними даними відділу обліку та звітності ГУ Міндоходів Волині за станом на 01.05.2013 в області зареєстровано 18022 юридичні особи та 34302 підприємця-фізичних осіб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ПП Показати IP 25 Травня 2013 14:58
Відкрити підприємницьку діяльність легко. Закрити важко. Спробуйте. Поки ПП (ФОП) не заплатить, пройшовши ряд держустанов, не назбирає купу непотрібних довідок, ніхто не закриє приватну діяльність. Велика бюрократична тяганини при закритті. Наразі нікому не раджу відкривати підприємницьку діяльність - дуже клопітно закрити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus