USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині здійснювали махінації з кредитами

3 Липня 2013 15:16
Товариство «Чистий світ-К» на Волині обіцяло покупцям нульовий кредит, однак тим, хто скористався такими послугами, все ж довелося платити відсотки.

Так, Волинське обласне відділення Антимонопольного комітету України оштрафувало ТзОВ «Чистий світ-К» на 68 тисяч гривень за поширення інформації, що вводить в оману, - інформують у прес-службі комітету.

Як встановило Відділення, ТзОВ «Чистий світ - К» повідомляло в період часу жовтень 2011 року – квітень 2012-ого в рекламі невизначеному колу осіб неправдиву інформацію щодо умов придбання його товарів в кредит (твердження «КРЕДИТ 0%»). Насправді покупці при оформлені кредиту сплачували банкам відсотки.

Така реклама впливала на наміри цих осіб щодо придбання товарів цього суб'єкта господарювання, а також могла призвести до отримання неправомірних переваг перед іншими учасниками ринку, є порушенням законодавства про захист від недобросовісної конкуренції, у вигляді поширення інформації, що вводить в оману.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus