USD 40.20 40.70
  • USD 40.20 40.70
  • EUR 40.45 40.75
  • PLN 10.10 10.30

На Волині ремонтуватимуть каналізаційні мережі

1 Квітня 2013 18:16
На будівництво каналізаційних мереж у Володимирі-Волинському запланували 700 тисяч гривень з обласного бюджету.

Про це йдеться на офіційному сайті Володимира-Волинського.

Так, під час прес-конференції 26 березня міський голова Петро Саганюк розповів про кошти, виділені на будівництво каналізації у Володимирі-Волинському.

«Після того, як продали наш завод недобросовісним людям і він з часом перестав працювати, виникла проблема із опаленням будинків селища, цукрового заводу, оскільки до того часу тепло подавалося від заводської котельні. Завдяки сприянням губернатора, ми збудували нову котельню та подаємо тепло у квартири. Пізніше на баланс міста прийняли електричні мережі. Селище цукрового заводу має свою каналізаційну мережу й каналізаційно-насосну станцію, яка перекачує нечистоти на поля фільтрації», – розповідає посадовець.

За словами чиновника, з обласного бюджету запланували витратити 700 тисяч гривень, а з міського – 300 тисяч гривень на будівництво каналізаційних мереж. Він говорить, що початок цих робіт розпочнеться одразу після отримання відповідної декларації.

«Завод уже визнаний банкрутом, платити за електроенергію немає чим, але знову ж завдяки втручанню губернатора, КНС не відключили від електропостачання. При зупинці КНС ситуація може вийти з-під контролю, адже фекалії опиняться в Лузі і далі – у Західному Бузі, це вже надзвичайна ситуація міжнародного масштабу», – додає Петро Саганюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus