USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

На Волині сільським громадам передали 8 гектарів землі

1 Жовтня 2013 09:22
Завдяки прокуратурі Маневицького району у власність сільських територіальних громад передано майже 8 гектарів землі. Про це повідомили у прес-службі прокуратури області.

Прокуратура Маневицького району провела перевірки в органах влади та місцевого самоврядування задля встановлення підстав до визнання спадщини на земельні частки (паї) відумерлою та передачі їх відповідним територіальним громадам.

Перевірка установила випадки відсутності спадкоємців за заповітом та за законом на земельні частки на територіях Довжицької, Великоведмезької, Галузіївської та Боровичівської сільських рад.

Відтак, прокуратура направила до суду заяви в інтересах територіальних громад цих сільських рад про визнання спадщини відумерлою та передачу земельних ділянок у власність громад.
ЧИТАТИ ЩЕ: НА ВОЛИНІ - ДОДАТКОВІ 92 ТИСЯЧІ ГЕКТАРІВ ЗЕМЛІ С/Г ПРИЗНАЧЕННЯ.ВІДЕО
Рішенням суду заяви прокурора району задовольнили в повному обсязі.

У власність територіальних громад сільських рад передано 7,9 гектарів земель сільськогосподарського призначення вартістю майже 90 тисяч гривень.

ЧИТАТИ ЩЕ: ВОЛИНЯНИН ВИРОБЛЯЄ І ПРОДАЄ НАДЗВИЧАЙНО СМАЧНУ ОЛІЮ З ЛЬОНУ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus