USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині у селі отримують зарплату у 193 гривні

6 Липня 2011 12:22
На підприємствах агропромислового комплексу Волині практично не має заборгованостей по заробітних платах, проте є окремі підприємства, де зарплатня навіть менша 200 гривень.

Про це під час обласної селекторної наради у вівторок, 5 липня, доповів заступник голови Волинської облдержадміністрації Віталій Карпюк.

Високопосадовець розповів, що найвищу зарплату в аграрній сфері області отримують працівники ТзОВ «Птахокомплекс «Губин», що у селі Губин Локачинського району.

Середня зарплата тут – 3 523 гривні. При цьому на птахокомплексі працює сотня робітників.

Загалом, повідомив Карпюк, зарплатня на сільськогосподарських підприємствах поволі зростає. Найінтенсивніше заробітна плата збільшується у аграріїв Луцького району.

Натомість у Ковельському районі немає жодного підприємства, де люди отримували б більше тисячі гривень.

«928 гривень – сама крута зарплата тут», – доповнив Карпюка голова ОДА Борис Клімчук.

А на одному з с/г підприємств Волині зарплатня взагалі становить 193 гривні, констатував Карпюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Читачка Показати IP 6 Липня 2011 14:39
От і уявіть, як людям вижити за такі гроші? Добре, що в селі хоч їсти є ще. Депутатів тре на ферми, а селян на куроти за державні кошти!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus