USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині врятують дорогу державного значення

3 Червня 2013 08:27
На Волині до листопада обмежать рух вантажівок масою понад 12 тонн дорогою Т-18-02 (М-07)– В. Осниця – Красноволя – Колки – (Р-14) – Копилля – Рожище – Торчин – Шклинь – (Н-17).

Це обмеження не стосується пасажирського транспорту загального користування, аварійних служб та транспорту, транспорту із загальною фактичною масою до 12 т, задіяного для перевезення сільськогосподарської продукції, паливно-мастильних матеріалів тощо.

Про це повідомили у прес-службі Міністерства інфраструктури України.

Згідно з повідомленням, з 31 травня до 1 листопада рух вантажних транспортних засобів обмежено з метою збереження дороги від подальшого руйнування.
Це обмеження не стосується пасажирського транспорту загального користування, аварійних служб та транспорту, транспорту із загальною фактичною масою до 12 т, задіяного для перевезення сільськогосподарської продукції, паливно-мастильних матеріалів тощо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
))) Показати IP 3 Червня 2013 10:49
Вже як великогабаритні вантажівки зруюнували майже вщент ті дороги (я про трасу Колки-М.Осниця),то тільки надумали обмежити рух, раніше потрібно було думати.Минулі роки в Колках і в с. Маюничі Рівненської обл.,встановили великий знак про заборону руху великогабаритного транспорту масою 20т, все одно фури їздили і продовжують далі їздити,бо ніхто не контролює і не штрафує за це, а навпаки даїшники беруть гроші собі в кишеню за проїзд по забороненій ділянці, як не в Колках, то в с.Маюничі (вони домовляються між собою).Немає вже там що берегти, потрібен капітальний ремонт, а то кілька ям замостили, і то як-небудь, і відзвітували перед владою що все в ажурі. Нехай влада сяде в своє дороге авто і проїдеться по тій полатаній дорозі і робить відповідні висновки, як виконує свою роботу автодор та інші служби, а також і місцеві сільські ради.
Авторемонтник Показати IP 11 Червня 2013 19:34
Ця дорога просто Ж..па від Осниці до Маюнич навіть пішки небезпечно йти!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus