USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині запрацюють нові консервні заводи

14 Липня 2011 11:45
У Волинській області незабаром почне працювати кілька консервних заводів, куди селяни зможуть здавати на переробку вирощені ними овочі та фрукти.

Про це в інтерв’ю газеті Відомості.UA повідомив голова Волинської обласної ради Володимир Войтович.
У розмові йшлося, що Волинь однією з перших областей в Україні розпочала втілювати програму стимулювання сільрад до роботи в галузі АПК. Голови сіл отримали можливість наповнити місцевий бюджет додатковими грішми завдяки укладанню договорів за їх посередництвом на постачання молока, м’яса, а згодом і цукрових буряків від населення до переробних підприємств.

«Ви готові уже сьогодні сказати, як рухається ця програма, як спрацювали в тому чи іншому селі чиновники?», - запитали у Войтовича.

«Не в усіх ця ініціатива отримала позитивний відгук. Хто любить, коли йому дають додаткові навантаження?», - прокоментував Войтович.

«Але наші голови просто повинні зрозуміти одну річ: коли будуть допомагати населенню, більшою мірою почуватимуться господарями, завоюють авторитет серед громади, поповнять казну. Плюси абсолютні», - сказав голова облради.
«Мінус один — не буде часу займатись другорядними справами», - додав він.

«До речі, незабаром в області запрацюють кілька консервних заводів. Селяни матимуть можливість здавати на переробку вирощені ними овочі та фрукти», - поінформував високопосадовець.

«І знову сільському голові додасться роботи. Але це добре», - резюмував Володимир Войтович.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
I win Показати IP 14 Липня 2011 19:14
Які Саме консервні заводи. Чому не вказати місце і назву кількість створених робочих місць завдяки Клімчуку чи Войтовичу. Скільки можна блефувати? А скільки в сільських школах зроблено туалетів в рамках так званої ініціативи Клімчука?
Оксана Показати IP 15 Липня 2011 09:44
...а це всі матеріали так пишуться не зазначаючи Прізвища, хто повідомив? Перечитайте свій матеріал.
Фермер Показати IP 15 Липня 2011 15:20
Навіть не завод, а заводи? Де і коли? А що, завод - це собача буда, що будується за один день? Чи не пішов би Войтович вчити дітей української мови в школу села Навіз? Це єдине, що йому по плечу.
Остап Показати IP 15 Липня 2011 15:23
як хочеться попробувати китайської гречки... хоча б глянути на неї
Зек Показати IP 15 Липня 2011 18:56
Усі ці "високопосадовці" брехуни несусвітні! Ганьба, хватить дурити виборців. Геть від влади!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus