USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині засудили директора, який «відмив» 50 тисяч

6 Липня 2011 10:07
Генерального директора фірми «Багатогалузева будівельно-інвестиційна компанія «Термітт», який у 2008 році незаконно заволодів бюджетними коштами на суму майже 50 тисяч гривень, Ковельський міськрайонний суд засудив до 5 років тюрми, але – із відстрочкою виконання покарання на 2 роки.

Зловживаючи своїм службовим становищем при виконанні робіт на об’єкті «Очистка Ковельського водосховища по видаленню мулового осаду в м. Ковель» в листопаді 2008 року він завищив вартість зазначених робіт, - пише Ковельська правда.
У результаті – незаконно заволодів бюджетними коштами на загальну суму 44806 гривень.

Роботи з очищення Ковельського водосховища виконувалися в рамках державної програми «Ліквідація наслідків підтоплення території в містах і селищах України».

Ковельський міськрайонний суд чоловіка визнав винним і засудив до позбавлення волі на 5 років і з «позбавленням права займати посади, пов’язані з організаційно-розпорядчими обов’язками строком на 1 рік». Але – з відстрочкою відбування покарання на два роки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus