USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

НАБУ підтвердило, що ПР фінансувала главу штабу Дональда Трампа

15 Серпня 2016 13:39
У бюро повідомили, що Пол Манафорт отримав понад 12 мільйонів доларів.

Серед прізвищ у списку так званої «чорної бухгалтерії» Партії регіонів, яку за заявою Віктора Тріпака розслідують детективи Національного антикорупційного бюро України (НАБУ), значиться серед інших Пол Манафорт, - неофіційно підтвердили в НАБУ.

«Згідно зі списками, на витрати, пов'язані з цією особою, починаючи з 20.11.2007 року виділили всього понад 12,7 мільйонів ​​доларів США», - повідомили в НАБУ, - пише hubs.

Відзначається, що останній запис в так званій «амбарний книзі» партії Віктора Януковича щодо Манафорта датується 5 жовтня 2012 року.

«Наголошуємо, що наявність прізвища Манафорта в « списках» не означає, що він дійсно отримав ці кошти, адже в графі одержувачів значаться підписи інших осіб. Досудове розслідування в даному провадженні триває», - відзначили в НАБУ.

Як повідомлялося раніше, The New York Times, посилаючись на дані НАБУ, написала, що керівник передвиборного штабу кандидата в президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа екс-радник Віктора Януковича Пол Манафорт міг отримати 12,7 мільйона доларів з України з 2007 по 2012 рік.

В антикорупційному бюро стверджують, що ім'я Манафорта 22 рази фігурує в так званій «чорної каси», в якій містяться дані про корупційну діяльність Партії регіонів за 5 років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Макс Показати IP 15 Серпня 2016 13:53
Не, ну такого бреда я еще не слышал) Украина финансирует кого то в США? Я так думаю, что скоро все узнают великий секрет — тайное мировое правительство заседает в Киеве. Ох как нам хочется быть причастным к чему то большому в этом мире, хотя бы на словах
Лучанин до Макс Показати IP 15 Серпня 2016 15:46
Абсолютно правдива інформація. Чого ви всі думаєте що в Українці немає грошей...? Просто їх нема у вас.. а ті що їх мільйонами пи*дять цілком можуть для лобіювання своїх інтересів спонсорувати інші партії..інші країни... Не будьте наївними.. якби хохли не були такими скупими Україна жила б не гірше Швейцарії.. особливо враховуючи що в державі є все..починаючи від роботящих рук і закінчуючи природними ресурсами..
Макс до Лучанин Показати IP 15 Серпня 2016 16:15
Та есть у украинцев деньги, стоит посмотреть на автомобили в городах, но в масштабах мировой политики даже у тех кто, как вы выразились «мільйонами пи*дять», этих денег никогда не хватит, что бы кого то там купить в США. Да и какие интересы могут быть у ПР в США, точнее кого волнуют чьи то интересы в США, если это не интересы США. А вот почему мы привыкли обсирать соседа, и винить во всем его, а не пытаться стать лучше, это уже вопрос к менталитету народа. И Украина никогда не будет жить как Швейцария, пока у нас в стране такое количество «патриотов» менталитет не тот, слишком много м*даков и людей с «вмінням жити по українськи»
Лучанин до Макс Показати IP 16 Серпня 2016 07:17
У питанні сусіда..я з вами не згоден.. Москалі, якщо ви цікавилися історією, ще з 30-х років взялися за активне винищення сусідського народу (із західної сторони).. і навіть після відокремлення в 91..комуняцьке коріння було...да і є ..глибоко вплетене в політику нашої країни.. Так що ви не думайте, що маєте доброго сусіда..повірте у нього рило не в пушку ..а добряче в крові..
Virji Показати IP 15 Серпня 2016 14:32
Палата номер 6.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus