USD 39.00 39.32
  • USD 39.00 39.32
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Радник Трампа звільнився після скандалу з «чорною бухгалтерією» Партії регіонів

19 Серпня 2016 19:24
Керівник передвиборчої кампанії Дональда Трампа Пол Манафорт пішов у відставку після оприлюднення інформації про фігурування його імені у "чорній бухгалтерії" Партії регіонів.

Про це повідомляє агенція AP.

У своїй заяві кандидат у президенти США від Республіканської партії Трамп похвалив Манафорта за роботу в рамках передвиборчої кампанії та назвав його "справжнім професіоналом".

"Я дуже вдячний за його чудову роботу, яка допомогла нам дістатися того місця, де ми перебуваємо зараз", - цитує слова Трампа агенція Reuters.

Цю заяву зробили через два дні після того, як Трамп вирішив реорганізувати свій передвиборчий штаб на тлі зниження підтримки кандидата від республіканців згідно з даними опитувань.

Нагадаємо, світло на діяльність Манафорта в Україні пролило видання The New York Times. Так, на початку серпня воно опублікувало матеріал, у якому розповідалося, що в період з 2007-го по 2012 року глава передвиборчого штабу Трампа Пол Манафорт отримав 12,7 мільйона доларів від прокремлівської Партії регіонів, очолюваної президентом України Віктором Януковичем. Там також йдеться про те, що Манафорт був основним консультантом Януковича, який втік з країни в листопаді 2013 року. Водночас Манафорт заперечив отримання будь-яких грошей.

Як відомо, НАБУ підтвердило перебування імені Манафорта в списках "чорної бухгалтерії" ПР, згідно з якими він отримав 12,7 мільйона доларів. Наразі за цією справою ведеться розслідування.

Згідно з повідомленням, Трамп найняв у свою команду керівника інтернет-видання BreitbartNews Стівена Беннона, який стане виконавчим директором кампанії, а також перевів свого головного радника Келліенн Конвей на посаду менеджера кампанії. Видання додає, що Манафорт збереже свою посаду, але на фоні вищезгаданих змін його функції будуть обмежені. Своєю чергою Конвей у короткому інтерв'ю запевнила, що мова йде лише про посилення кампанії і Манафорт свою роль збереже.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus