USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Нардеп з Волині обігнав Ахметова у держзакупівлях

7 Червня 2013 07:00
Народний депутат України від Волині Ігор Єремєєв обігнав Ріната Ахметова у травневих держзакупівлях, отримавши замовлень на 1,5 мільярда гривень.

Про це повідомляють на сайті «Forbes Україна».
У травні у «Віснику держзакупівель» опублікували результати тендерів на загальну суму майже 19 мільярдів гривень – більше, ніж у квітні і березні, незважаючи на травневі канікули. Найбільші підряди роздали Міністерство охорони здоров'я і головний постачальник залізниць – ДП «Укрзалізничпостач».

Волинська група «Континіум», яку пов’язують з іменами Ігоря Єремеєва і Степана Івахіва, – найбільший постачальник дизельного пального для залізниць. У травні підприємства групи виграли тендери на 1,5 мільярда гривень, а з початку року – на 2,82 мільярда гривень. Група володіє найбільшою мережею АЗС в Україні – WOG.

Другий за обсягами тендер на постачання дизелю на суму 1,3 мільярда гривень виграв новачок паливного ринку – київська «Перша паливна компанія», створена свого часу інвестгрупою «Альтана Капітал» (колишній власник – член Нацкомісії з цінних паперів Анатолій Амелін) і належить нині уродженцю Донецька Всеволоду Момоту. З початку року компанія загадкового донеччанина виграла тендери ДП «Укрзалізничпостач» на 2,77 мільярда гривень.

Компанії ж найбагатшого громадянина України Ріната Ахметова – постійні учасники рейтингу тендерних чемпіонів. У травні вони отримали замовлень на 385 мільйонів гривень. Велика частина цієї суми дістанеться «Донбаському промислово-транспортному підприємству», яка зобов'язалася поставити «Укрзалізничпостач» залізничні шпали та стрілочні переводи. Серед традиційних переможців тендерів - холдинги «ДТЕК» і «Метінвест».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
дідо Показати IP 7 Червня 2013 07:08
Гарно відкашлює. Дурні полішуки собі обрали депутата.
І Показати IP 7 Червня 2013 07:40
Дурний ти дідо, дурний.
Ігор Показати IP 7 Червня 2013 17:29
Якось невдобно...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus