USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Нацбанк оштрафував російський «Альфа Банк»

23 Квітня 2015 12:08
Нацбанк оштрафував компанію ABH Ukraine Limited, єдиного акціонера "Альфа Банку", за придбання "Банку Кіпру" без погодження з регулятором.

Про це йдеться в повідомленні НБУ у Facebook, передає Еспресо.TV.

Розмір штрафу становить 0,1% від статутного капіталу "Неос Банку" ( Банк Кіпру) станом на дату правопорушення.

"Під час визначення розміру штрафу Національний банк України взяв до уваги визнання правопорушником факту вчинення правопорушення і його підтверджену готовність ужити невідкладних заходів для усунення наслідків правопорушення", - йдеться в повідомленні.

Також в НБУ зазначають, що і надалі вживатиме таких заходів впливу щодо порушників банківського законодавства, "які отримали попередження про необхідність усунення правопорушення, але продовжують ігнорувати приписи регулятора".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
сарафан Показати IP 23 Квітня 2015 12:28
Чому російський капітал та банки досі в Україні??? А в ЄС санкції вводять, а Україна нічого не робить??? Ау!!! А, бо це не вигідно, фабрики будуємо, міста здаємо,людей знищуємо...Ось і все!
Дарт Вейдер до сарафан Показати IP 23 Квітня 2015 12:41
Большая просьба к Вам, не ОСКОБЛЯТЬ НАШЕГО ПРЕЗИДЕНТА УКРАИНЫ, ПРЕМЬР-МИНИСТРА И ПРЕДСЕДАТЕЛЯ ВЕРХОВНОЙ РАДЫ УКРАИНЫ! Это наша народная власть!
не пацик Показати IP 23 Квітня 2015 12:57
ПО РІВНІ ДОВІРИ ДО БАНКІВ МОЖНА З ТОЧНІСТЬЮ ДО 100 % ОПРІДІЛИТИ РІВЕНЬ РОЗУМОВИХ ЗДІБНОСТЕЙ УКРАІНЦІВ : а АЛЬФА БАНК ДАВНО-ДАВНО КГБ-ФСБЕШНЕ ГНІЗДО- ХІБА ЦЕ НОВИНА : ??? ДЛЯ КОГО ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus