USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.85 9.97

Найбагатші волиняни – Єремєєв та Івахів, - журнал «Фокус»

13 Квітня 2010 15:32
За версією столичного журналу «Фокус», до переліку 200 найбагатших українців увійшли двоє наших земляків - співвласники групи «Континіум» 42-річний Ігор Єремеєв і 41-річний Степан Івахів.

Давні друзі і партнери з бізнесу Єремєєв та Івахів посіли у власному рейтингу журналу відповідно 54-е і 55-е місця, - пише «Волинь-нова» .

Хоча Єремеєв з Івахівим ділять порівну акції концерну «Континіум», Ігоря Єремеєва «Фокус» у рейтингу поставив на сходинку вище - 54-е місце зі 214,5 мільйонами доларів. Торік у нього було 211,8 мільйона і 32-е місце серед українських багатіїв за версією журналу «Кореспондент».

У Івахіва статок трохи менший - 208,4 мільйона доларів і 55-а сходинка серед українських багатіїв. Торік було 205,8 мільйона «зелених» і 33-е місце за даними «Кореспондента».

«Волинь-нова» пише, що інтереси групи «Континіум» розповсюджуються на сфери, які приносять прибуток у найсмутніші часи. Адже людям завжди потрібні бензин, молоко і можливість поговорити. Втім, телеком-актив Єремеєва - CDMA-оператор ІТС - зараз розбирається з проблемним кредитом у 50 мільйонів доларів.

Тим часом бізнесмен приділяє велику увагу харчовій промисловості. Щоб закріпити позиції на молочному ринку, стверджує «Фокус», Єремеєв пішов на злиття своєї «Західної молочної групи» із західноукраїнською ЗАО «Галичина» Андрія Короля (№ 168 у рейтингу).

За даними видання, першочерговим завданням для Степана Івахіва і його партнера Ігоря Єремеєва став розвиток мережі АЗС під TM «WOG». У минулому році вони відкрили 12 нових заправок, розширивши мережу до 379 АЗС.

Крім того, бізнесмени займаються відновленням Херсонського нафтопереробного заводу, для модернізації якого необхідна солідна сума - 700 - 800 мільйонів доларів. Модернізація потрібна до такого ступеня, що Івахів і Єремеєв оголосили про готовність продати контрольний пакет підприємства інвестору. Наприклад, азербайджанській державній компанії «Socar», яку називають найвірогіднішим покупцем.

До речі, в інтервю журналу «Кореспондент» 16 червня 2007 року Ігор Єремеєв заявляв: «Зрозумійте, у світі нема дефіциту грошей, у світі є дефіцит ідей і людей, які можуть управляти цими засобами. Необхідність продажу якогось пакета, щоб отримати кошти - це одна із останніх дій».

А ось партнер Єремеєва з бізнесу і друг у житті Степан Івахів не є публічною людиною. Востаннє, пишуть ЗМІ, його бачили на публіці у кінці серпня 2008 року, коли він закладав у Луцьку перший камінь у будівництво торгово-розважального комплексу «ПортCity». У проект планується інвестувати щонайменше 100 мільйонів доларів. Втім, після презентації пан Івахів одразу ж зайшов за «куліси». Напевне, на це є причини, - зазначає журнал «Кореспондент».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
ап Показати IP 13 Квітня 2010 15:42
Воно й не дивно....От що сталося з державного колишнього монополіста.... http://reyestr.court.gov.ua/Review/8110901
VSC Показати IP 13 Квітня 2010 16:45
Мы все, просто, лопаем от гордости за наших "земляков".
111 Показати IP 13 Квітня 2010 16:49
Ще б не бути мільйонерами , працівникам копійки платять , навіть спецодяг мусять купувати за свої кошти.
АРМАДА Показати IP 13 Квітня 2010 20:31
Якби у нас було більше таких людей то Волинь розквітла. В Швейцарії куча заможніх людей і ніхто нікому не заздрить. Глибоко поважаю цих людей хоч особисто і не знаю. Вони приклад для нашої молоді.
VSC Показати IP 14 Квітня 2010 11:32
To ARMADA - пост по приказу или за деньги.
Валентина Показати IP 14 Квітня 2010 12:07
Шануймо таких людей. Вони дають лучанам робочі місця. Пане Єрумєєв, хочу пройти співбесіду з вами. Мені 46 років. Я думаю, що при нормальній зарплаті, я можу приносити ще більший прибуток для вашої фірми.
VSC Показати IP 14 Квітня 2010 12:25
Эти два волынских гения, гениально скупили за черный нал акции многих волынских акционерных обществ, основательно их выдоили, не вкладывая в реконструкцию ни копейки, и удачно продали. Честь им и хвала. На сегодня имеем "убитую" кондфабрику, зачахнувший ЦУМ, кучу закрытых молокозаводов. Так от чего же расцветать Волыни? (Это вопрос к Армаде).
АРМАДА Показати IP 14 Квітня 2010 17:44
Правда ніхто не чув що криза що сільске господарство лежить ( не звини моєї чи Вашої чи навіть цих людей) а відсутність дотацій при вступі до СОТ а що стосується видоїли чи не видоїли то ви в економіці слабенько слабенько. Є коньюктура ринку карамелі в Росію я купляю фабрику і шлю туди карамель закрилась Росія податками бізнес здувся продав неліквід. ЦЕ РИНОК. А ВИ VSC або від заздрощів або від слабкого розуму або за гроші. Що до мене то я радів би з того щоб в першій сотні багатіїв України половина була Волинян :) Нехай навіть разом з шановним VSC :)
VSC до АРМАДА Показати IP 14 Квітня 2010 18:33
Браво, слаб я в экономике, тем более в рыночной её части. "я купляю фабрику і шлю туди карамель закрилась Росія податками бізнес здувся продав неліквід". И я про тоже, доили на старом оборудовании, купленном еще при Союзе (директор Роман, потом Мария Кириловна), а кончилась карамель - скинул неликвид. А мы все о процветании Волыни печемся. Вложить денег в переоснащение и реконструкцию не захотелось. На судьбы людей (кстати волынян), глубоко наплевать. А про черный нал Вы уважаемый забыли разъяснить. Или напомнить Вам, как его подвозили сумками, для скупки акций у работников кондфабрики. И какая судьба уготована ЦУМу, тут тоже, типа кризис мешает, у арендаторов денег нет....
Oper Показати IP 14 Квітня 2010 23:14
На сьогоднішній день і останні 5-6 років кондитерка їм не належить, вона була продана, тому якщо не знаєте - не говоріть і не умнічайте... Навіть сьогодні там треба нормальний керівник - директор, ну і нові власники, звичайно нове обладнання, фахівців (а розумних людей-спеціалістів там було багато, які вміли працювати - тільки вони не стали потрібні і їх вигнали ці нові власники-ніякі(це дуже, дуже порядне слово) от і банкрутує.. вона, а з г.... якісну цукерку виробити неможливо
VSC до Oper Показати IP 15 Квітня 2010 12:41
Почему не знаю? Прекрасно знаю. Читайте весь пост, а не выдергивайте из контекста.
Oper до VSC Показати IP 15 Квітня 2010 20:26
Я не видьоргую, тільки пояснюю, Ваш комент... Крім того, на мою думку найкращим і найефективнішим директором фабрики був Володимир Михайлович, тільки після його скажимо "відсторонення" у фабрики почались проблеми і вона стала...банкрутом... був би він такого ніколи не сталось....а жаль...нормально працювали і гарне підприємство було....
VSC до Oper Показати IP 16 Квітня 2010 13:15
А чем Вас не утраивала Журавлева? Как по мне, то Левицкий не дотягивал до ее уровня.
Oper до VSC Показати IP 16 Квітня 2010 18:26
На мою думку, її головна проблема полягала у "родичах"(їх просто не пережовували на фабриці - тим більше на той момент власність трудового колективу, а не її особиста), потім заробивши на ній "бабла" вони стали "знамениті і поважні" подумували прикупити фабрику, ну і як сьогоднішні власники почали виганяти "невдячний" народ(забиравши частку), процес йшов до її занепаду...і думаю ще набагато скоріше вона б стала банкрутом.....а грошей в нове обладнання у них явно не вистачило,якщо у "Континіума" не знайшлось, хоча обіцяли і давали гарантії(слова дали і слова назад взяли) ..а Левицький роботу організував ідеально та вона давала солідні на той час прибутки(які можна дуло б частково вкласти в нове обладнання і виробляти якісну продукцію)+ колектив підібрав гарний - спитайте тільки чесно всіх робітників, вони його згадують гарним словом..потім і міг "Буковинку" підняти, але там є свої нюванси...Континіуму і його молодого керівного менеджменту.....
Oper до VSC Показати IP 15 Квітня 2010 20:29
Щодо ЦУМу згоден з усім, підтримую
Серега Показати IP 15 Квітня 2010 14:15
До VSC працюю на кондитерці з 2003 року бачив всіх зараз повна ж..па а при Єрємєєві було нормально. Не мед звичайно але жили нормально
Галина Показати IP 11 Червня 2010 12:35
Щиро рада за тебе Ігор!!!!Успіхів тобі І твоїй родині!!!! Хай бережзе Вас Господь!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus